Ролката от свинско месо е истински деликатес, ако го приготвите правилно!

Съставките

Свинска кожа – 500-700 г

Моркови – 1 бр.

Чесън – 3 карамфил

Сол – 2,5 супени лъжици.

Черен черен пипер – 0,5 ч. Л.

Залив – 3 бр.

Гореща вода – 2-2,5 л

  • 230 kCal
  • 12 часа

Процес на готвене

Честно казано, в семейството ми никой не яде свинско кожа, останалите парченцата бекон, така че аз й дадох безмилостно местните животни, за да се яде. Но преразгледах моите възгледи за този месен продукт, когато един приятел на партита опитал ролка от свинска кожа (кожа). Той беше толкова мек и сочен, че съпругът ми веднага ме молеше и го подготви същия същия ден на следващия ден.

Саид – направено, доброто нещо в моя фризер просто чакаше за моя час отлично парче свински гърди с ребра. Месо с ребра от това парче след размразяване, аз, както обикновено, нарязани, но кожата е подготвена за тази рецепта, която ще ви кажа.

Това е толкова лесно, че можете да го направите с един “ляв”! За да направите това, ще ви трябва минимум съставки и максимално време, тъй като отнема около 1,5-2 часа, за да готвите ролката. Между другото, можете да замразите парчета кожи във фризера, а след това от тях да готвите много рула от свинска кожа наведнъж. Ролките също могат да се съхраняват във фризера.

Така че, отлепете морковите и чесънът карамфил от кората, изплакнете ги във вода.

Състав за варене от свинска кожа (кожа)

Моркови решетка на голяма ренде. Той е на голям, като много натрошени каша по време на готвене просто ще се вари в бульон и в ролка няма да бъде ярък зеленчуков слой.

Поръсете морковите

Изплакнете свинската кожа колкото е възможно по-внимателно, отстранете всякаква мръсотия с нож. Разговорете с хартиени салфетки и поставете на чиния или dosochku. Разпределете равномерно 0,5 супени лъжици. сол и смлян черен пипер.

Свинска сол и черен пипер

Поставете настърганите моркови на кожата и нарязаните скилидки чесън на морковите.

Поставете морковите и чесъна

Сгънете кожата с ролка, задръжте я здраво и я завържете. Ако не плътно навиете ролката, то пълнежът ще бъде варен в бульона.

Свийте кожата с пълнежа на ролката

Поставете варената ролка в котел или тиган с незалепващо дъно, изсипете останалата сол, лавровите листа. Изсипете вода и поставете на чиния, вари 1,5-2 часа от времето на кипене. След това извадете ролката от котела с дрънкулка, поставете я в студено състояние, като я притискате с леко ярене за около 2 часа, така че да се залепи.

Поставете рулетка, сол и дафинови листа в тиган

Охладена ролка на свинско месо (кожа) нарязани на тънки филийки и сервират на масата, декорирайки я с пресни зеленчуци, нарязани на парчета или зелени. Не забравяйте за парчета хляб и пикантни сосове с горчив послевкус: горчица, хрян и др.

Снимка на свитък от свинска кожа (кожа)

Приятно за вас!

Рецептата за ролка от свинско месо (кожа)