Bagt kartofler i en jakke med hvidløg og rosmarin – let at tilberede og meget velsmagende garnish.

Ingredienserne

Kartofler – 600 g

Olivenolie – 3-4 spiseskefulde.

Rosemary – 1 gren

Hvidløg – 2 fedter

Salt hav – til smag

Pepper Ch.M. – at smage

  • 122 kCal
  • 1 time

Madlavningsproces

Jeg har lavet denne kartoffel i lang tid, 10 år, lige siden jeg først så opskriften i et program. Kartofler er lækre, aromatiske, med en skarp på ydersiden og meget blød indeni.

Til madlavning bagte kartofler i en uniform i ovnen, tag den nødvendige mad. Kartofler er bedre at tage en lyserød sort med et reduceret stivelsesindhold, hvorfra kartoffelmos, denne sort efter bagning vender frugtbar.

Ingredienser til bagt kartofler i en uniform i ovnen

Kartofler skal vaskes under rindende vand, rengøres med en ren køkken svamp. Læg kartoflerne i en bekvem form, helst i et lille metalbageplade.

Vask kartoflerne

Hæld kartoflerne massivt med olie, bland. Kartofler skal være godt olieret med olivenolie, hæld et par skeer i en bageplade.

Smør kartoflerne med små

Forvarm ovnen til 180 grader, bage kartofler i konvektionsfunktion i 15-20 minutter.

Bage kartoflerne i ovnen

Efter 20 minutter, fjern gryden med kartoflerne, vend det til den anden side og sende den tilbage i ovnen i yderligere 20 minutter. Gentag om nødvendigt denne procedure igen. Så den skarpe vil være ensartet fra alle sider.

Bagt kartofler i en jakke i ovnen

10 minutter inden kogningens afslutning sprøjte kartoflerne med et stort havsalt, hakket med hvidløg og rosmarin, for at give kartoflen sin smag og aroma.

Billede af en bagt kartoffel i en uniform i ovnen

Før du serverer, bages i ovnen kartofler i en ensartet hæld olie med havsalt, rosmarin og hvidløg fra et bagværk. Denne garnering passer perfekt til kød og fisk. Bon appetit!

Opskrift på bagt kartofler i en uniform i ovnen