A jellied pite with hús nagyon tápláló, akkor kielégíti az éhség azonnal, és ugyanakkor sok örömet okoz az ízét az egész családnak.

Az összetevők

Sertéshús – 300 g

Hagyma – 1 db.

Növényi olaj – 2-3 evőkanál.

Só, bors – ízlés szerint

Kefir – 1 üveg

Búzaliszt – 7-8 evőkanál.

Sütéspor – 1 tk.

Tojás csirke – 1 db.

Majonéz – 2 evőkanál.

  • 239 kCal
  • 40 perc.
  • 20 perc.

Főzés

Az ízletes és gyors sütemények feltétlenül megfelelőek az asztalra, és ha a sütemények is szívósak, akkor az egész család, különösen a férfi fele elégedett lesz. Ma azt szeretném felajánlani, hogy főzzön egy pite folyékony tésztát a hús – egyszerűen kiváló eredményeket.

A hús bárki számára alkalmas, sertést vettem. A torta egy darabja könnyedén ebédelni tud, csak savanyúságot vagy friss zöldség salátát adhat hozzá, gyorsan és finoman. A torta utal a jellied, így hihetetlenül könnyű főzni. Kérésre minden fűszert vagy zöldséget hozzáadhat a tortához.

Készítsen minden felsorolt ​​összetevőt.

Hozzávalók a tésztát sütemény hús

A sertéshús kiszárad és száraz. Vágja a húst közepes méretű darabokra. Az izzót le kell hámozni és öblíteni. Vágja a hagymát félgyűrűkké vagy kockákká – ahogy tetszik.

Vágja le a hagymát és a húst

Egy mély tálban, hajtás egy nagy csirke tojás, öntsük kefir, zsírtartalma nem számít, nekem van egy joghurt 2,5% zsírt. Adjunk hozzá egy csipet őrölt borsot, sót.

Kombinálni kefir, tojás, só és bors

Adja hozzá a majonézet a tálba. Keverje össze az összetevőket keverővel vagy habverővel, vagy használjon merülő keverőt is.

Tegye a majonézt

Öntsünk egy tálba a búzalisztet, adjunk hozzá sütőport. A liszteknek kicsit többre kell szükségük, mindegyik a joghurt és majonéz zsírtartalmától, valamint a legtöbb búzaliszttől függ.

Adjunk hozzá lisztet

A tészta legyen sűrű.

Keverjük fel a tésztát

Sertéshús hagymával süsse ki tűzzel, adjunk hozzá sót és borsot.

Sült hagymát hússal

Vegyünk egy hőálló szerszámot. Húzza be a húst a hagymával.

Húzza ki a hagymát

Öntsük a tésztát a hús fölé. Melegítsük elő a sütőt 180 fokosra. A sütőben lévő űrlap átrendezéséhez kb. 30 percig süsse meg a tésztát és a húst, de továbbra is a sütő sajátosságai alapján irányíthatja. Készen áll a tortára az asztalra.

Öntsük a húst egy tésztával

Bon appetit!

A recept a tészta sütemény hús

Pite of tészta hús