Složeni kolač “Pile” s mljevenim mesom – sočan i ukusan jelo, koje možete hraniti svojim rođacima za ručak ili večeru!

Sastojci

Pecivo tijesto bez kvasca 0,5 kg

Mljeveno meso – 400 g

Sol – okus

Crni mljeveni papar – za okus

Žumanjak – 1 kom.

  • 283 kcal
  • 55 minuta.

Proces kuhanja

Layer Cake „puž” s mesom – nevjerojatno ukusno i sočno jelo, degustacija sa zadovoljstvom svoju obitelj i prijatelje poput šalicu čaja i raznih umaka. Ludi kolači dosta opcija će vam pomoći da odaberete onaj koji je vjerojatno da će se žaliti, mi smo s vama u ovom receptu, razmotriti mogućnost za stvaranje hrpa čudan neukvasanim tijesta i mljevenog mesa – to je vrlo sličan Abhazijcima achmu mesa.

Možete zamijeniti mljeveno suluguni sir ili ricotta, sir ili feta sir (feta) – to sve ovisi o vašoj želji. Zahvaljujući današnjoj tehnologiji, tijesto se može kupiti po razumnoj cijeni u bilo kojoj trgovini ili supermarketa, kao i mljevenog mesa. Ne zaboravite da će nadjev od govedine ili ovna omogućiti stvaranje više flavorful jela! Stoga, pripremite sve potrebne sastojke i započnite kuhati!

Sastojci za pjegavo pite

Lisnato tijesto bez kvasca odmrznu na sobnoj temperaturi, kao što se prodaje zamrznuta i iz njega pravokutnog formaciju odmotati. Što je razrjeđivač vašeg razbijenog sloja, to će brže kolač biti pečen. Sloj ćemo rezati u uske, duge trake širine 10 cm.

Namjestite tijesto

U sredini svake trake stavili smo dugu prugu mljevenog mesa. U mljevenju je već prisutan sitno sjeckani luk, sol i mljeveni crni papar. Ako nemate mljeveno meso, dodajte joj navedene sastojke.

Stavite tijesto na tijesto

Svaka vrpca tijesta je namotana s valjcima tako da je mljeveno meso ostaje u sredini. Namjestit ćemo oblik biljnim uljem i stavit ćemo u nju pecivo iz tijesta punjenjem kruga.

Stavite valjak u obrazac

Podmazujte našu pripremu valjka s žumanjkom. Stavite u zagrijanu pećnicu 40-50 minuta na 200 ° C. Po potrebi ćemo pratiti površinu za pečenje, pokriti ćemo ga folijom.

Podmažite žumance

Složeni kolač “Pile” s mljevenim mesom je spreman. Izvadite je iz pećnice i pustite da malo ohladi, a zatim ga premjestite na posudu.

Gotova puff

Mi ćemo izrezati na dijelove komada, sredinu, kolač – izuzetno ukusan, ali ono okus lebdi po kuhinji – vaša obitelj sigurni da se radi na njemu, tako da ne zaboravite staviti čajnik na štednjak stvoriti čaj!

Fotografija crvenog pita

Ugodno za vas!

Recept za kolač od pite