Erittäin maukas perinteinen perunatäytettä piirakoille ja piirakoille.

Ainesosat

Perunat – 600 g

Maito – 100 ml

Voi – 50 g

Sipuli – 1 kpl.

Kasviöljy – 2 rkl.

Suolaa, pippuria – makua

Vihreät sipulit – maku

  • 155 kCal
  • 30 min.

Ruoanvalmistusprosessi

Luultavasti ei ole ihmistä leveyspiireissämme, joka ei ainakaan yritä kastella perunaa. Lapsena äidit ja isoäidit valmistelivat niitä, opiskelijoina meiltä ostettiin piirakat perunalla kadulla, ja nyt olemme valmiit valmistamaan niitä itse.

Täytettäessä piirakoita perunoiden kanssa on erittäin helppo tehdä, ja tämän tehtävän mukaan teini-ikäinen selviytyy, jotta voit tuoda lapset pelastukseen.

Tänään valmistaudumme herkullisiin perunoiden täytteisiin piirakoille helpoimmalla tavalla. Ota tuotteet listalta. Jos ei ole vihreää sipulia, vaihda se tilliin tai persilajiin. Sipulit voivat viedä makusi, rakastamme tekemään rapeita sipulia paljon. Otin maidon, sulanut.

Ainekset hyvin maukkaita täytteitä perunoita varten

Kuorimme perunat, leikataan suuret mukulat. Anna kaadetaan kiehuvaan veteen, suolaa ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes se on valmis.

Kuori perunat

Vaikka perunat panevat, pidämme huolta sipulista. Leikkaa se mahdollisimman pieneksi.

Laita sipuli pannuun

Paista sipuli, kunnes kasviöljy on kultaista. Voit tehdä sipulista rumaa ja rapeaa, lisää sipuli sokeria sipuliin.

Paista sipuli

Perunat kypsennetään, valutetaan vettä ja lisätään voita.

Kiinnitä perunat

Vatkaamme perunat voita käyttäen vähitellen lämpimän maidon. Puree ei saa olla nestemäinen. Sekoita rapeita paistettuja sipulia.

Yhdistä perunamuusia sipulilla

Jäljellä on leikata vihreää sipulia, pippuria maistaa, ja hyvin herkullinen täyttö piirakoita perunoilla on valmis. Halutessasi voit lisätä paistettuja sieniä, suosikki mausteita, mutta yksinkertaisin täyttö on erittäin hyvä!

No, jos on täyttö, siellä on myös piirakat! Cookin nopeasti, suosikkini “Taikina jogurtilla”. Kun perunat keitettiin ja sipulit paahuttuivat, taikina oli jo valmis.

Määritellystä määrästä perunan piiraista tuli 20 kappaletta.

Kuva hyvin maukkaista täytteistä piirakoille perunoilla

Nauti herkullisista piirakoista teetä tai maitoa! Me todella rakastan piirapin syömistä, lisäämällä vähän voin sisälle, se on niin herkullista! Bon appetit!

Resepti hyvin maukkaita täytteitä piirakoille perunoilla