Herkullinen piirakka, joka on valmistettu hiivasekoituksesta kaalin kanssa. Herkullinen, tuoksuva, laiha, ei munia.

Ainesosat

Layered hiiva taikina – 300 g

Kaali – 400 g

Kasviöljy – 3 rkl. l.

Mustapippuriajauhetta – 1/3 tl.

Suola – maku

  • 229 kCal
  • 30 min.

Ruoanvalmistusprosessi

Jos pidät paistettua tai haudutettua kaalia, niin tällainen piirakka tulee varmasti vetoamaan sinuun. Tarjoile paistettua kaalia vain levyssä – tylsä ​​lautasen, mutta piirakka, jolla on sama paahdettu kaali – näyttää siltä, ​​olitko työskennelleet väsymättä keittiössä. Mutta tosiasiassa teidän työsi täällä 5 minuuttia. Tässä on pieni temppu.

Reseptin keitto kakku kaali

Tätä piiraania varten kaikki höyrytuotteet – tavallinen puhallettu tai puhallettu hiiva – tekevät. Minulla on toinen. Se on myyty jo rullattuina, arkkia neliön tai nelikulmion muotoisessa pakkauksessa.

Sellaisessa muodossa, jossa leipoa kakku, laita paperi leivontaan. Hänen kanssaan on helpompaa ottaa kakku pois muotista. Kierrä haluamasi muoto kerroksesta. Jätä taikina muotoon, kun tarttut täyttöön.

Taikina muodossa

Ei ole väliä, kuinka kaadetaan kaalia – ohut pipet tai suurempia kaistaleita, neliöitä tai hieroa raastetta. Keitä kaali haluamallasi tavalla. Minun versiossani se leikataan ja paistetaan kasvisöljykaalilla lisäämällä musta jauhettua pippuria.

Kaali hienonnettu

Joten paista kaali ja lisää musta jauhettu pippuri. Jos se on puolivalmiita, vielä parempi, säästät aikaa. Kaali tulee jo piirakkeessa. Suolaa hänen makuaan. Jos pidät kaalia munat, lisää munat.

Paistettua kaalia

Ennen kuin laitat kaalia taikinaan, sen pitäisi antaa jäähtyä hieman.

Kaali taikinaan

Laita toinen taikinakerros ja aseta kaaliin. Tai tee niin kuin minä. Alun perin valssattu arkki laskettiin yläkerroksen kiemuloilla. Kierrätä kaalin “kirjekuori” ja suojata testin liitäntäpaikat.

Sulje kakku

Pasta kakku esilämmitetyssä uunissa 200 asteeseen ja leivotaan kakku noin 20 minuuttia. Testi näyttää, onko piirakka valmis vai ei.

Kuva keitetty kakku kaalin kanssa

Suuri päivällinen valmis! Ei pelkästään paistettua kaalia, vaan kaatua kaalin kanssa.

Puff-kakku kaalin kanssa

Bon appetit!