Μια απλή συνταγή για τηγανητά ζυμαρικά σε ένα τηγάνι με αλάτι και μπαχαρικά.

Τα συστατικά

Πελμένι – 20-30 τεμάχια.

Φυτικό λάδι – 1 κουταλιά.

Αλάτι και μπαχαρικά – για γεύση

  • 277 kcal
  • 10 λεπτά.

Διαδικασία μαγειρέματος

Θέλω να μοιραστώ έναν από τους τρόπους μαγείρεμα dumplings – σε ένα τηγάνι. Η συνταγή είναι απλή και σας επιτρέπει να “τηγανίζετε” μια ποσότητα pelmeni, που τοποθετείται στην επιφάνεια του τηγανιού σε ένα στρώμα, δηλ. 2-3 μερίδες.

Για να δοκιμάσετε, οι dumplings σε ένα τηγάνι είναι ελαφρώς διαφορετικές από τις ζύμες που μαγειρεύονται με παραδοσιακό τρόπο σε μια κατσαρόλα στο νερό. Δεν έρχονται με μια τόσο ζεστή ζύμη, όπως στο νερό, και περισσότερο σαν ζυμαρικά για ένα ζευγάρι. Εάν θέλετε να πάρετε λίγο κόκκινο καφέ, στη συνέχεια, αφού βράσει το νερό από το τηγάνι, αφήστε τα ζυμαρικά να τηγανίσουν ελαφρώς ενώ ανακατεύονται.

Σερβίρετε ζυμαρικά με σάλτσες στη γεύση: με ξινή κρέμα, μουστάρδα, κέτσαπ, αδζίκα. Μπορείτε να λάβετε υπόψη τη συνταγή για κάποια σάλτσα από την περιοχή.

Σε ένα τηγάνι μπορείτε να τηγανίζετε τυχόν ζυμαρικά: αγοράζονται ή σπιτικά, κρέας, ψάρι, μανιτάρια ή λαχανικά … Προετοιμάστε τα και τηγανίστε το πετρέλαιο, για παράδειγμα, λαχανικά.

Συστατικά για ζυμαρικά σε τηγάνι

Τηγανίζουμε ελαφρά το τηγάνι, λιπαίνουμε με φυτικό λάδι και θερμαίνουμε.

Λιπάνετε το τηγάνι με λάδι

Βάλτε τα ζυμαρικά σε ένα στρώμα σε ένα ζεστό τηγάνι. Τηγαίνετε ελαφρά και στις δύο πλευρές.

Βάλτε τα ζυμαρικά

Ρίξτε το ζεστό νερό μέσα στο τηγάνι ώστε να φτάσει στο μέσο της ζύμης.

Ρίχνουμε σε νερό

Όταν το νερό βράζει, μειώστε τη φωτιά στο μέσο και κλείστε το τηγάνι με ένα καπάκι. Αν το κάλυμμα δεν διαθέτει εξαγωγή ατμού, αφήστε μια μικρή σχισμή.

Καλύψτε το τηγάνι με ένα καπάκι

Μετά από περίπου 5-7 λεπτά, το νερό θα βράσει μακριά, και τα ζυμαρικά θα είναι έτοιμα.

Ψωμάκια

Μπορείτε ακόμα να τα τηγανίζετε ελαφρά για ένα χρώμα στο στόμα. Σερβίρετε ζυμαρικά, μαγειρεμένα σε ένα τηγάνι, με σάλτσες στο γούστο σας. Σε με ένα μέρος των ζυμαρικών συνοδεύεται από ένα αρωματικό πιτάνιο βούτυρο και το σκόρδο.

Φωτογραφία των ζυμαρικών σε ένα τηγάνι

Τώρα ξέρετε πώς να τηγανίζετε τα ζυμαρικά σε ένα τηγάνι. Καλό φαγητό!

Συνταγή ντομάτας σε τηγάνι