Meget sarte tynde pandekager på vandet med æg, som altid opnås!

Ingredienserne

Æg – 3 stk.

Vand 0,5 liter

Sukker – 1,5 spsk.

Salt – 1 tsk.

Mel – 6 spsk.

Vegetabilsk olie – 2 el.

  • 242 kCal
  • 25 min.

Madlavningsproces

Forestil dig at du flyder i Middelhavet … nej, nej, ikke bryde noget, for buer svømmer ikke, og så højst buer, hvor ingen næsten ikke svømmer. Nyd det varme vand og beundre horisonten … Pludselig: “Og hvordan laver du koteletterne?” – Den professionelle højttalers lydhør lyd høres over selve øret. Nå selvfølgelig tog jeg en slurk med saltvand fra en sådan overraskelse og tænkte: “Men virkelig, hvordan? Jeg har ikke kogt koteletter i lang tid, måske er det tid?”

“Men du ved, jeg har store pandekager, der kommer ud! Tonyuskie! Og bare på vandet! Og ikke gummi, men øm og alt i et hul,” fortsatte stemmen. Og jeg rydde endelig til halsen og så Lyuba fra Moskva, med hvem vi diskuterede måder at bevare den bulgarske peber på stranden i går.

“Lad os få din opskrift, jeg vil prøve. Pandekager på vandet – nysgerrige!” Tænkte jeg Og så nåede mine hænder pandekagerne, og jeg er glad for at præsentere denne opskrift for dig. Pandekager kommer ud meget tynde og meget velsmagende, men hemmeligheden er enkel …

Så til fremstilling af tynde pandekager på vandet har vi brug for æg, salt og sukker, vand, mel og vegetabilsk olie.

Ingredienser til tynde pandekager på vand

Hemmeligheden er at i starten er det nødvendigt at slå æg med sukker og salt i et storslået skum. Her så.

Slå æg med sukker og salt

Hæld derefter 1/3 vand og tilsæt melet, rør om. Hæld derefter i det resterende vand under omrøring af dejen. Komochki burde ikke være. Tilsæt smør og dejen er klar.

Tilsæt vand og mel

På den opvarmede stegepande hæld lidt smør og vipp panen i en cirkel for at fordele dejen jævnt og hurtigt over hele overfladen. Hvis du bruger Teflon stegepande, så er det ikke nødvendigt at smøre det. Stek pandekage på den ene side …

Hæld dejen i gryden

Og så på den anden, og så steg alle de tynde pandekager på vandet med æg.

At stege en pandekage

Klar pandekager spredt på en plade. Du kan smøre dem med olie, mens de er varme og drys med sukker, men jeg vil måske afstå fra det.

Færdige tynde pandekager på vandet

Pandekager på vandet kommer ud meget, meget tynde og smukke, og vigtigst velsmagende og næsten vægtløse. Disse er sådanne huller … Blonder, og kun!

Opskrift på tynde pandekager på vandet

Jeg serverer pandekager varmt med alle mulige ting, alle vil beslutte, hvad de skal pisse ham eller hvor de skal dunk.

Bon appetit, og tilbringe din ferie med fordel!

Billede af tynde pandekager på vandet