Palacsinta egy savanyú uborka – vékony, sózott palacsinta. Ideális a töltéshez.

Az összetevők

Uborka sóoldat – 100 ml

Tojás csirke – 2 db.

Búzaliszt – 2,5 tbsp.

Növényi olaj – 1 tk.

Só – ízlés szerint

  • 160 kCal
  • 40 perc.

Főzés

A savanyú uborka palacsinta az optimális edény a töltéshez. Kicsit vékonyak, illatosak és vörösek, függetlenül a pörkölés mértékétől. Javaslom, hogy a savanyú uborka a sóoldat sterilizálás előtt vagy után legyen. Magyarázza: kovászos uborka lé egy 3 napos, majd annak felforraljuk, és tekerjük fel a bankok uborka, akkor lehet tartani, és egy hónapon belül, így használja az egyik, hogy van raktáron. Akkor cserélje ki a sós pác uborka, de aztán sütés az íze is meg fog változni.

Ez a recept vékony palacsinta – a legoptimálisabb sütéshez. Tehát készítse el a szükséges összetevőket és kezdjen főzni!

Hozzávalók palacsintákhoz uborka sós lében

A csirke tojás vízben öblítse le, mély tartályba törje és kis sót szór meg. A só hozzáadása a sós ízének megfelelően történik. Ha sós, akkor korlátozza a fűszer hozzáadását.

Hajtsa a tojásokat egy tálba

Öntsük a sós lében, helyezzük be a búzalisztet, és öntsünk egy kis növényi olajat. Keverje össze alaposan vagy habverővel vagy villával.

Add hozzá a vajat és a lisztet

Formázza meg a tésztát, és hagyja 15 percig – ez idő alatt a gluténliszt aktiválódik.

Keverjük fel a tésztát

Melegítsük fel a sütőedényt a tűzhelyen és öntsünk rá egy kevés növényi olajat. Öntse a tészta egy részét, és mindkét oldalon 2 percig sütjük meg a pirított palacsinta.

Sütjük egy palacsinta

Így sütjük meg a maradék palacsintát a tésztából, helyezzük egy tányérra és szolgáljuk az asztalra.

Az uborkanézes palacsinta receptje

Az uborka sós lében készült palacsinta ideális minden első ételhez vagy bármilyen töltelékkel való töltéshez. Kellemes neked!

Palacsinta uborka sós lében