Yksinkertainen resepti varenikista edullisimmasta testistä on vedessä. Helppo muokata, pian keittää ja syödä hyvin nopeasti!

Ainesosat

Jauhot 600 g

Muna – 1 kpl.

Vesi – 300 ml

Suola – 0,75 rkl.

Soda – 0,5 tl.

Etikka – 0,5 rkl.

Juusto – 460 g

Sokeri – 4 rkl.

  • 198 kcal
  • 1 tunti

Ruoanvalmistusprosessi

On niin monia varenykin reseptejä, että luultavasti niitä ei voida muuttaa pelkästään fyysisesti. Lisäksi jokainen kokki kokeilee mielellään kokeilemista, mikä johtaa tuttuun ruokaan uusia versioita. Useimmiten kypsennän taikinaa maidolle maidolle, mutta joskus maitoa ei ole saatavilla, ja sitten sinun on hoidettava vedellä. Minun on sanottava, että tässä tapauksessa varenikin makuominaisuudet eivät heikkene, maidon puuttumista ei tunneta lainkaan. Tärkeintä on, että jauhot olivat hyvät – välttämättä korkeimman luokan.

No, ja tänään kypsennämme perinteistä varenikiä ja juustoraastetta veden taikinaa. Tämä on luultavasti varenikin suosituin ja herkullinen versio.

Ainekset tomaattikeittoa varten taikinaan

Ripottele jauhot, murskaa muna. Emme käytä kaikkia jauhoja alkuun, mutta noin kolme neljäsosaa. Loput lisätään vaivaamisen aikana ja käytämme sitä podsypissä.

Aja muna jauhot

Lisää suolaa veteen ja sekoita, kunnes jyvät ovat täysin liuenneet.

Kaada veteen

Lisää vettä taikinaan, sitten – sooda, etikkahapolla ja sekoita. Saamme tällaisen kermavaahtoa.

Vaivaa taikina

Nyt tämä kauha on nyt saatettava mieleen käsin vaivaamalla. Pinnalle vuodatamme jauhot ja siirtymme erään. Vähitellen lisäämme hienoksi jauhot jalustalle. On syytä muistaa, että kalkkunan taikina voi olla niin pehmeä tai jyrkkä, että voit lisätä jauhoja vähemmän kuin reseptiä ja enemmän. Tykkään pehmeän taikinan kanssa. Tunnet taikinan tiheyden vaivausprosessin aikana ja valitse sen johdonmukaisuus, jonka kanssa työskentely on kätevää.

Laita taikina pöydälle jauholla

Tuorejuusto tomaateilla on valmis.

Valmis taikina

Valmista ranskajuustoa täytemassa. Ranskassa lisää sokeria ja sekoita. Jos raejuusto on kuiva, voit lisätä vähän maitoa, smetanaa tai munaa.

Yhdistä raejuusto ja sokeri

Pöydän pinnalle rullaamme taikinan kerrokseen. Kaikki taikina kerrallaan, luultavasti, ei ole avattu, koska kotona meillä ei yleensä ole niin suurta vapaata pintaa. Joten rullaa taikinaa kappaletta kohti. Muodostuman paksuus on noin 0,5 cm.

Rullaa taikina

Erityinen leikkaus tai vain lasi leikkaa mukit ulos taikinan. Jäljelle jäänyt taikina kerätään ja valssataan myöhemmin.

Leikkaa taikina taikina

Pyöreällä imeskelytavalla asetetaan täyttö, pudotetaan puuroa ja kiinnitetään reunat.

Aseta täyttö taikinaan

Valmistetut kastikkeet kypsennetään kevyesti suolattuun kiehuvaan veteen 7 minuuttia, poista meluisat ja tarjoillaan hapankermaa tai marjojen tai hedelmien kastiketta.

Vareniki, joka on taikinasta valmistettu juusto, on valmis. Bon appetit!

Kuva dumplings kanssa raejuustoa taikina vedellä