Reseptin chic curd dumplings kefirille.

Ainesosat

Kefir – 1 lasi

Jauhot – 2,5 kuppia (noin)

Muna – 1 kpl

Suola – hyppysellinen

Sokeri – 1 tl.

Soda -1/3 tl.

täyte:

Juusto – 250 g

Tummanruskea – 1 kpl.

Sokeri – 2 rkl. l.

Suola – hyppysellinen

  • 230 kCal
  • 1 h. 50 min.

Ruoanvalmistusprosessi

Vareniki on kefir on minun ukrainan lapsuuteni ruokala. Meidän Ukrainassa valmistakaa aina varenikin taikina vain kefirissä, ja täyttö voi olla aivan erilainen: kurkku, marja, peruna, jopa unikko. Uskotaan, että dumpling olisi upea. Tämä taikina sopii hyvin marjojen mausteisiin, se ei lähes loista. Tällä kertaa yritin tehdä taikinan niin ohut kuin mahdollista, rakastan ohutta taikinaa. Ja sinä, jos haluat, voit jättää taikinan paksummaksi. Taikina jogurtti on erittäin erityinen ja pehmeä, suosittelen – kokeile!

Ainekset tuorejuustolle vareniki kefirissä (katso kuva)

Säiliössä kaada kefiriä, lisää muna, sokeri, suola ja sooda. Sekoita hyvin kunnes homogeenisuus on ja anna sooda toimia, jättäen yksin 5 minuuttia.

Lisää vähitellen jauhoja. Se voi olla noin 2,5 tai 3 kuppia lajikkeesta ja gluteenista riippuen. En aina lisää jauhoja yhtään kerralla, mutta vähitellen ja hyvin minä vaivata taikinaa, kunnes se putoaa täysin käsien takana. On myös hyödyllistä heittää taikina useita kertoja (50!) Pöydällä tämä menetelmä pehmentää hyvin gluteenia.

Peitä taikina ja anna hänen makaa 15 minuuttia.

Vaikka taikina “lepää” valmistelemaan täyttöä. Täyteläinen juusto hiero siiven läpi jyvistä. Lisää keltuainen, sokeri ja suolaa. Sekoita kunnes homogeeninen.

Taikina on jaettu useaan osaan. Ota yksi, jätä loput pyyhkeen alla. Tee taikina makkarasta, leikkaa se viipaleiksi. Jokainen kappale on litistetty ja hieman kaatunut. Pidän tästä menetelmästä, se muuttuu nopeammin ja ilman pistokkaita kuin kaatamalla kaikki kerralla ja katkaisemalla lasin.

Lisää mansikat ja aseta ne pinnalle, joka peitetään jauholla. Tästä määrästä testiä, olen saanut varenikin perunoita …

Keitä vareniki suolavedessä. Kun uimuri kelluu vielä 3-4 minuuttia. Cook vareniki jogurtti

Vareniki jogurtin juustoraastolla, valmis. Levitä ne lautaselle niin, että ne eivät tartu toisiinsa. Tarjoile hapan kermalla tai marjoilla. Tein marjakastikkeen ja koristeltu mintilla.

Resepti varenikille juustoraastetta jogurtilla