Kiváló recept húslabdák a multivark tejjel, tejföllel, paradicsompürével és liszttel.

Az összetevők

Darált hús – 300-400 g

Rizs – 0,5 pohár

Tejfölös – 200-250 ml.

Víz vagy húsleves – 150-200 ml.

Liszt – kenyérsütéshez

Növényi olaj – 1 evőkanál. l.

Száraz olasz gyógynövény paprikával – 1-1,5 ts.

vagy más illatos fűszereket

Paradicsom paszta – kívánság és ízlés szerint

  • 161 kcal
  • 40 perc.

Főzés

Családom nagyon szeretem a különböző típusú darált húsféleségeket, különböző rizsfajtákat és mindenféle mártást! Az asszisztens eljövetelével – multivárka most már csak benne főzöm őket. Az apríték összetételének és a mártás összetételének és a fűszereknek az oltáshoz történő módosítása, minden alkalommal, amikor új ízt kapunk.

A darált hús sertéshúsból, marhahúsból, csirkehúsból, nagy vagy kicsi játékból vagy keverékből állhat, a rizs minden fehér vagy több hasznos barna, vörös és vad vagy ezek keverékeit illeti. A mártások és a mártás lehet savanyúság, paradicsom, sajt, gomba stb. A helyszínen továbbra is ínycsiklandó lehetőségek jelennek meg és fognak felajánlani, és most kínálok receptet házi készítésű darált húsból készült tejföllel. A köret tökéletesen illeszkedik burgonyapürével, hajdina vagy tészta.

Készítse elő az összetevőket:

Főzzük a rizst, amíg készen vagy készen állunk egy serpenyőben egy tűzhelyen vagy egy multivárkában a morzsoló zabkása szerint: “rizs”, “hajdina” vagy hasonló.

Kombináljuk a darált hús, a sertéshús és a hagymát, melyeket húsdarálóban forgatunk, hűtött rizszel. Forma golyók – húsgombócok, zapaniruyte őket liszttel.

Alul a tálak a multivark olaj növényi olaj és feküdt a húsgombóc.

Kombináljuk a tejföllel vízzel vagy húslevest, adjunk hozzá sót és ízesített gyógynövényeket, keverjük össze.

Töltsük meg ezt a sült húsgombót. Állítsa a “lefagyás” módot 30-40 percre.

A többszöri hangzás után a húslabdák és a mártás készen állnak! A recept a mártással húslabdák főzéséhez egy többszörös,

Tálaljuk a húsgombókat körettel ízlés szerint, és vastag tejföllel öntsük. Húsgombócok a multivarkban