Τηγανητά μανιτάρια με κρεμμύδια είναι ένα κλασικό του είδους. Αγαπημένο πιάτο, πολύ αρωματικό και νόστιμο! Θα σας πω πώς να τηγανίζετε το podberezoviki …

Τα συστατικά

Μασχάλη – 400 γρ

Κρεμμύδι – 1 τεμ.

Ηλιέλαιο εξευγενισμένο πετρέλαιο – 50 ml

Αλάτι – για γεύση

Μαϊντανός – για αρχειοθέτηση

  • 22 kCal
  • 40 λεπτά.

Διαδικασία μαγειρέματος

Το φθινόπωρο είναι η ώρα για μανιτάρια και νόστιμα πιάτα από αυτά! Μεταξύ όλων των μανιταριών, τα podberezoviki είναι μερικά από τα πιο διάσημα και ασφαλή. Για το τηγάνισμα, είναι κατάλληλα και δεν απαιτούν προθερμία.

Η προετοιμασία των underarms δεν είναι πολύ διαφορετική από την προετοιμασία άλλων μανιταριών, οπότε το κυριότερο είναι η εμπιστοσύνη τους. Τα τηγανητά podberezoviki είναι καλό για βραστές πατάτες, για ρύζι ή φαγόπυρο, και είναι επίσης ένα λεπτό πιάτο δίπλα σε ένα πουλί ή ένα παιχνίδι.

Φωτογραφία του τηγανισμένου cheesecake

Για να τηγανίζετε podberezovikov, να προετοιμάσει αμέσως όλα τα προϊόντα της λίστας.

Συστατικά για τα τηγανισμένα κουλουράκια

Τα μανιτάρια καθαρίζονται από δασικά κατάλοιπα και πλένονται καλά. Το κόβουμε σε φέτες που είναι κατάλληλες για το τηγάνισμα.

Κόψτε τα μανιτάρια

Λοιπόν θα ζεσταθεί ένα τηγάνι με φυτικό λάδι. Βάζουμε μανιτάρια και τηγανίζουμε. Υποβραχιόνια – βρώσιμα μανιτάρια, δεν τα προετοιμάζω, αλλά αμέσως τηγανίζω. Πώς να μαγειρέψετε – αποφασίστε μόνοι σας. Αν ξέρετε τι είδους των μανιταριών που πρόκειται να έχουν, η θερμική επεξεργασία δεν είναι απαραίτητη, αν δεν ξέρετε από πού να συγκεντρώσει τα μανιτάρια, ή δεν είστε σίγουροι για τα ίδια τα μανιτάρια, το καλύτερο είναι να τους εγκαταλείψει!

Βάλτε μανιτάρια σε ένα τηγάνι

Θα ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε τετράγωνα. Όταν το υγρό εξατμιστεί στο τηγάνι, προσθέστε το κρεμμύδι. Ας προσθέσουμε και να μαγειρέψουμε μέχρι το κρεμμύδι να είναι μαλακό και ελαφρώς καφέ.

Προσθέστε το κρεμμύδι

Όταν τα μανιτάρια και το κρεμμύδι τηγανίζονται και γίνονται ορεκτικά χρυσαφί χρώμα – είναι έτοιμα. Ο βαθμός τηγανίσματος είναι θέμα γεύσης.

Μανιτάρια με κρεμμύδι

Βγάζουμε σε πλάκες, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένα χόρτα. Αν θέλετε να τηγανισμένο podberezovikam δώστε το αγαπημένο σας πιάτο (πατάτες, ρύζι, φαγόπυρο) ή σαλάτα λαχανικών.

Η συνταγή για το τηγανισμένο cheesecake

Καλό φαγητό!

Έτοιμο τηγανισμένο podberezoviki