Ψαράκια ψαριών – μια καλή άπαχη έκδοση του αγαπημένου πιάτου κρέατος όλων. Αποδεικνύεται νόστιμο, μαλακό και καθόλου στεγνό!

Τα συστατικά

Ψάρια – 400 γρ

Ρύζι – 200 γραμ

Νερό – 220 ml

Κρεμμύδι – 0,5 τεμ.

Σάλτσα σόγιας – 50 ml

Φυτικά έλαια – ανάλογα με τις ανάγκες

Νερό – ανάλογα με τις ανάγκες

  • 136 kCal
  • 1 ώρα

Διαδικασία μαγειρέματος

Ψάρια σκαντζόχοιροι – μια μεγάλη εναλλακτική λύση για το κρέας! Απλή και ικανοποιητική ζεστό γεύμα για τη νηστεία, είναι ελάχιστα διαφορετικό από το γνωστό στους περισσότερους νοικοκυρές κανονική σκαντζόχοιροι από κιμά, και το συνηθισμένο γιατί είναι πιο εύκολο να μαγειρέψουν!

Θα κάνω ψάρια σκαντζόχοιροι από διαφορετικά ψάρια, αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι χρώματος σολομού. Τέτοιοι σκαντζόχοιροι έχουν επίσης ένα όμορφο χρώμα. Αλλά αυτό το πιάτο, φυσικά, μπορεί να φτιαχτεί από άσπρα ψάρια, απλά αποδεικνύονται πιο ανοιχτά. Το κρέας πρέπει να είναι διπλάσιο από το ρύζι. Και το ρύζι χύνεται για μαγείρεμα με την ίδια ποσότητα νερού που χρειάζεται. Δηλαδή. πόσο στο μπολ ή στο κύπελλο ήταν το ρύζι, τόσο πολύ νερό πρέπει να χύνεται στο τηγάνι, είναι πολύ βολικό να μετρηθεί!

Σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε τη σάλτσα σόγιας αντί για αλάτι για να ψαρέψετε σκαντζόχοιροι. Αυτό τους κάνει πιο ευγενείς. Το ίδιο χρησιμεύει και με τα κρεμμύδια. Αλλά με αυτό – να είστε πιο προσεκτικοί. Σύμφωνα με τις ιδέες μου, μισοβλάστες – αυτό είναι το μέγιστο, αλλιώς η γεύση του κρεμμυδιού είναι πολύ προφανής για να δείξει μέσα από τη γεύση των ψαριών. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε λίγο περισσότερο σκόρδο, μαϊντανό – που αγαπάτε! Η συνταγή μου για σκαντζόχοιροι από ψάρια που ψιλοκομμένα με ρύζι είναι απολύτως μινιμαλιστική.

Συστατικά για ψάρια σκαντζόχοιροι με ρύζι

Ρύζι μαγειρέψτε σε ίσο όγκο νερού κάτω από το καπάκι σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά από το χρόνο βρασμού. Αφού περάσει ο χρόνος μαγειρέματος, η κατσαρόλα αφαιρείται αμέσως από τη φωτιά.

Ρύζι ρύζι

Ενώ το ρύζι βράζει, καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και κόβουμε τα μισά σε τεμάχια, τα οποία θα χωρέσουν εύκολα στην υποδοχή του μηχανήματος κοπής κρέατος.

Κόψτε το κρεμμύδι

Τα ψάρια και τα κρεμμύδια μετακινούνται μέσω του μηχανήματος κρέατος δύο φορές. Λοιπόν, ή τους πειρατώνουμε με ένα επεξεργαστή τροφίμων ή με μπλέντερ μέχρι να είναι εντελώς ομοιογενής.

Περιστρέψτε τα ψάρια και τα κρεμμύδια σε ένα μύλο κρέατος

Εάν έχετε χρόνο, τότε το μαγειρεμένο ρύζι πρέπει να αφήνεται να κρυώσει. Αν δεν υπάρχει χρόνος – ξεπλύνετε με κρύο νερό και αναποδογυρίστε το πάνω από το σουρωτήρι.

Ξεπλύνετε το ρύζι.

Ανακατέψτε το ψιλοκομμένο ψάρι, το ρύζι και τη σάλτσα σόγιας και αφήστε τα να παραμείνουν για περίπου 15 λεπτά για να κάνουν το κρεμμύδι λιγότερο υγρό και πιο κολλώδες. Αν έχετε επιπλέον χρόνο, μπορείτε να διαρκέσει περισσότερο.

Προσθέστε ρύζι στο κρέας του εδάφους

Ελαφρώς εμποτισμένο με χέρια λαδιού ρολό μπάλες-σκαντζόχοιροι. Έχω μια μπάλα αποτελείται από μια χούφτα κιμά, το οποίο εγώ scoop μέχρι το χέρι μου σε μια στιγμή.

Ρολλή μπάλες από κιμά

Τηγανίζουμε ελαφρά τις σκαντζόχοιρες από όλες τις πλευρές σε φυτικό λάδι σε προθερμασμένο τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία. Εν τω μεταξύ, βράστε με αυτόν τον τρόπο 200 ml νερού (η ακριβής ποσότητα δεν μπορεί να ονομαστεί, εξαρτάται από τη διαμόρφωση του τηγανιού).

Τρίψτε τα κενά

Ρίχνει νερό σε καβουρδισμένο hedgehog, έτσι ώστε ο πυθμένας καλύπτεται από τουλάχιστον ένα δάκτυλο, και στιφάδο σκαντζόχοιροι ψάρια κάτω από το καπάκι σε χαμηλή φωτιά για ένα σύνολο 10 λεπτών, με μία περιστροφή κάπου μετά το ήμισυ του χρόνου της σβέσης.

Για να τηγανίζετε τα σκαντζόχοιροι

Έτσι μας έκαναν όμορφο.

Συνταγή για ψάρια σκαντζόχοιροι με ρύζι

Νόστιμο τόσο ζεστό όσο και κρύο!

Ψαράς σκαντζόχοιροι