Προτείνω να ψήσετε νόστιμες μπριζόλες στο φούρνο. Ένα ισχυρό πιάτο για τον Defender της Πατρίδας!

Τα συστατικά

Βόειο κρέας – 5 μπριζόλες

Σάλτσα σόγιας – 50 ml

Αρωματικά βότανα – 1 κουταλιά.

Φυτικά έλαια – 1 κουταλιά της σούπας. l.

Αλάτι – για γεύση

  • 197 kCal
  • 20 λεπτά.

Διαδικασία μαγειρέματος

Προτείνω μία από τις επιλογές του για το μαγείρεμα μοσχαρίσιες μπριζόλες. Μετά το μαρινάρισμα του κρέατος σε σάλτσα σόγιας, βότανα τηγανίζουμε πρώτα τα κομμάτια σε ένα ταψί, και στη συνέχεια να φέρει σε ετοιμότητα σε προθερμασμένο φούρνο.

Προετοιμαστείτε για αυτό το πιάτο του βοείου κρέατος κατάλληλο για το μαγείρεμα μπριζόλες, σάλτσα σόγιας και ιταλικά βότανα με πιπέρι και αλάτι, το οποίο δεν μπορεί να είναι απαραίτητη, διότι σάλτσα σόγιας ήδη κρέας πιπέρι:

Κόψτε το κρέας σε κομμάτια – μπριζόλες στις ίνες και προετοιμάστε μαρινάδα από σάλτσα σόγιας, φυτικό έλαιο και αρωματικά βότανα.

Μαρινάρετε το κρέας για περίπου 1 ώρα ή περισσότερο, και στη συνέχεια το αφαιρέστε από τα πιάτα και το στεγνώστε λίγο. ημερομηνία, στραγγίστε υπερβολική μαρινάδα από τα κομμάτια, για παράδειγμα, κρατώντας τα σε ένα σουρωτήρι.

Σε ένα ζεστό τηγάνι τα τηγανίζουμε μπριζόλες από τις δύο πλευρές σε ένα κόκκινο κρούστα, το οποίο θα διατηρήσει το χυμό του κρέατος.

Τοποθετήστε τις μπριζόλες σε ένα φύλλο ψησίματος σε προθερμασμένο φούρνο για το χρόνο που θέλετε να φτιάξετε. Μην παρακάνετε!

Εδώ, τα τηγανισμένα steaks για περίπου 10 λεπτά στους 200 βαθμούς. Ο χρόνος εξαρτάται από το πάχος του κρέατος. Αφήστε τις μπριζόλες να βρεθούν για 15 λεπτά στην ξύλινη επιφάνεια για να ανακουφίσουν τις θερμικές καταπονήσεις.

Οι μπριζόλες βόειου κρέατος σερβίρονται είτε σε ολόκληρα κομμάτια με πλάγια πιάτα και σάλτσες για γεύση …

ή να κόψετε διαγώνια σε λεπτές φέτες.

Καλό φαγητό!