Σύμφωνα με αυτή τη συνταγή, θα πάρετε νόστιμο κρέας κουνελιού. Ψήστε ένα κουνέλι στο φούρνο καλύτερα με πατάτες.

Τα συστατικά

Κουνέλι – 1 τεμ.

Μπέικον – 350 γραμ

Πατάτες – 2 κιλά

Φυτικό λάδι – 100 ml

Αλάτι krupnokristallicheskaya – 1 κουταλιά της σούπας.

Δεντρολίβανο – 5 υποκαταστήματα

  • 166 kCal
  • 2 ώρες

Διαδικασία μαγειρέματος

Ένα κουνέλι ψημένο στο φούρνο εξ ολοκλήρου από αυτή τη συνταγή είναι ένα όμορφο και νόστιμο πιάτο για την τελετουργική εξυπηρέτηση. Φαίνεται πολύ εντυπωσιακό, αν το σερβίρετε ακριβώς όπως το κουνέλι ψημένο στο φούρνο. Αν και, ειλικρινά, μετά την κοπή – ένα είδος αισθητικής σε ένα κουνέλι, το οποίο ήταν κομμένο σε φέτες ακόμα ωμά. Αλλά η πρώτη εντύπωση, ξέρετε, είναι πάντα πιο ισχυρή από ένα μεγάλο ολόκληρο κομμάτι κρέατος. Αυτό είναι το σημείο, και αυτή η συνταγή έχει ως στόχο να εντυπωσιάσει και να δείξει ότι “δεν είναι μόνο αυτό.”

Δύο ώρες για το μαγείρεμα της οικοδέσποινας είναι λιγότερο από μισή ώρα: ήρθε η ώρα να κόψουμε τις πατάτες και να βάλουμε το μπέικον.

Με την ευκαιρία, διασκεδαστικό γεγονός: αν υπάρχει μια «ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό» στα ρωσικά, στη συνέχεια, στα γερμανικά, τι Πάω να κάνουμε είναι να ονομάζεται «shpikovom κουνέλι παλτό.» Αυτό αναφέρεται στο παλτό του μπέικον.

Τα συστατικά για το μαγείρεμα του κουνελιού στο φούρνο έχουν ως εξής: 1 κουνέλι, 350 γρ. σε λεπτές φέτες μπέικον ή μπέικον άλας (και μπορούν, περισσότερο ή λιγότερο – αυτό εξαρτάται από το πάχος μέγεθος και μπέικον φέτα κουνέλι), 2.3 κιλά πατάτας (όπως θα ταιριάζει στο δίσκο στο φούρνο σε ένα ενιαίο στρώμα), 100 ml φυτικού ελαίου, μακροκρυσταλλικής άλας της γεύση, δεντρολίβανο ή κάτι τόσο πράσινο, αλλά όχι ωμά μαϊντανό – για γεύση.

Συστατικά για το κουνέλι στο φούρνο εξ ολοκλήρου

Καθαρίζουμε την πατάτα και κόβουμε εάν είναι απαραίτητο. Θέλω να πω, δεν χρειάζεται να κόβετε μικρές πατάτες, μεσαίες έως μισές, μεγάλες σε τρίμηνα. Τουλάχιστον μία πατάτα κόβεται έτσι ώστε να μην προεξέχει, αλλά ψέματα, δηλ. ώστε να μπορείτε να βάλετε το κουνέλι πάνω του έτσι ώστε να μην αγγίζει το δίσκο ψησίματος. Πώς να συνδυάσετε πατάτες με φυτικό λάδι, αλάτι και καρυκεύματα.

Βάλτε στο δίσκο ψησίματος πατάτες και δεντρολίβανο

Μπορείτε να ρυθμίσετε το φούρνο να ζεσταθεί στους 200 ° C.

Έχουμε ένα κουνέλι που πωλείται σε ειδικούς δίσκους. Έτσι, αν έχετε ένα τέτοιο δίσκο, τότε θα πρέπει να εκτίθεται με έναν γύρο με έναν “γύρο”. Εάν το δίσκο δεν είναι, τότε πρώτα πρέπει να κάνετε το περιτύλιγμα των άκρων, το οποίο κάνω στο επόμενο βήμα.

Τοποθετήστε ταινίες μπέικον

Βάζουμε το κουνέλι στην πλάτη, τυλίγουμε τα πόδια με λωρίδες μπέικον, η εσωτερική κοιλότητα είναι επίσης επενδεδυμένη με μπέικον.

Σφίξτε το άκρο από το κουνέλι

Στη συνέχεια απλά πρέπει να τυλίξτε ένα κουνέλι άκρες μπέικον που βρίσκονται στις άκρες του δίσκου. Χωρίς δίσκο πιο βολικό να μετατρέψει δεν καλύπτονται ακόμη από οτιδήποτε κουνέλι στο στομάχι του, και στη συνέχεια απλώστε το με το γύρο πίσω μπέικον, αμέσως συμπιέζοντας τις ταινίες κάτω από τους γοφούς.

Μετακινήστε το κουνέλι σε μπέικον

Το κουνέλι βρίσκεται πάνω από τις πατάτες με τα πλάτη τους επάνω. Όμορφο; Καλά;

Βάλτε το κουνέλι στις πατάτες

Ψήνουμε το κουνέλι στο φούρνο σε θερμοκρασία 200 g. στη μεσαία ώρα. Κάπου μέσα σε μισή ώρα μπορείτε να ανακατεύετε πατάτες, το κουνέλι δεν πρέπει να επιστρέψει. Μετά τον κύριο χρόνο ψησίματος, δίνουμε το κουνέλι και τις πατάτες για άλλη μισή ώρα σε ένα κλειστό αλλά όχι πλέον λειτουργικό φούρνο. Αυτό ωφελεί και τα δύο, αλλά κυρίως τις πατάτες! Πριν το σερβίρισμα θα πρέπει να είναι ακόμα όπως θα έπρεπε να οδηγηθεί μέσα από το υγρό, το οποίο χωρίζεται από το κουνέλι και το μπέικον!

Έτοιμο κουνέλι στο φούρνο εξ ολοκλήρου

Εδώ είναι το κουνέλι μας στο παλτό με ριγέ μόδας σε ένα πιάτο σερβιρίσματος.

Φωτογραφία του κουνελιού στο φούρνο εξ ολοκλήρου

Και δεν ξέρω τι αποδεικνύεται πιο νόστιμο: ένα κουνέλι ή μια πατάτα!

Η όλη συνταγή κουνελιών στο φούρνο