Ehdotan yksinkertaisinta reseptiä margariinia sisältävästä kakusta: vaivaa taikina sekoittimella, kaada muottiin ja laita se uuniin, hanki se ja koristele se.

Ainesosat

Jauhot 150 g

Margariini – 100 g

Sokeri – 180-190 g

Leivinjauhe – 1 tl. (dia)

Muna – 2 kpl.

Voi – Voitele muotti

  • 346 kCal
  • 1 tunti

Ruoanvalmistusprosessi

Joskus on halu leipoa jotain maukasta teetä, niin että resepti on yksinkertainen. Loppujen lopuksi, mitä voisi olla helpompaa – vaivaa taikina sekoittimella, kaada muottiin ja laita uuniin. Sitten saat valmis cupcake ja koristele haluamallasi tavalla.

Ehdotan yksinkertaisinta reseptiä margariinia sisältävästä kakusta, jonka valmistukseen tarvitset vähimmäismäärän ainesosia.

Ainekset kakkuja margariinille

Vatkaa munat vaahtoon.

Voittaa munat

Lisää sokeri ja jälleen vatkaa uudelleen.

Kaada sokeria

Kaadamme sulaa ja jäähdytetään lämmintä tilamargariinia, sekoita se. Tässä vaiheessa halutessasi voit päästä vanilliiniin, siruun tai ruoka-aromaattiseen olemukseen.

Kaada margariinia

Esittelemme siivilöityjä jauhoja leivinjauheella, sekoitetaan sekoittimeen homogeeniseen seokseen.

Lisää jauhot

Valmista kakun muoto, sillä käytämme “ranskalaisen paidan” tekniikkaa. Lomakkeen seinät voidellaan ohut kerros voin, ylhäältä me ruiskutetaan jauholla. Ylimääräinen jauho ravistellaan.

Kaada taikina valmistettuun muotoon, laita se esilämmitettyyn uuniin 170 astetta ja paista 40-50 minuuttia (suuntaudu uuniin) kuivaan vartaaseen.

Kaada taikina muottiin

Kakku on jäähdytettävä muotoon lämpimänä, sitten poistamme sen ja levitämme sen arinalle jäähtymään kokonaan. Jäähdytä cupcake leviä levylle, ripottele jauhettua sokeria tai kaada lasia.

Resepti kakku margariinia

Kakku on valmis margariinilla. Onko mukava tee!

Kuva kakku margariinia