Su-vrste goveđeg mesa je odličan način stvaranja vrlo osjetljive ružičaste ili krvave pečene govedine. Dugo, ali pouzdano! Meso nikada neće isušiti.

Sastojci

Govedina govedine govedine – 1000 g

Maslinovo ulje – 1 tbsp.

Sol, papar – okus

  • 187 kCal

Proces kuhanja

Rošteno govedine su-vrste – po mom mišljenju, najbolji recept za probati, volite li govedinu su-vrste. Meso izgleda vrlo, vrlo nježno, nježnije od regularne govedine. Nema nikakvog rizika da se uopće pretili. Pečena govedina može biti ružičasta i krvava, pokazat ću obje varijante računajući na komad veličine oko kilograma.

Kako kuhati govedina sous-obrazac ako nikad niste naišli na tom roku, a boje se da je to nešto samo za lude TV zvijezde, vodeći kulinarski show sa svim vrstama egzotičnih jela?

Zapravo, to i nije tako strašno, zamudreno i high-tech, ako ne nastojimo da sve sve sve u klasičnoj verziji. Jer, idealno, sous-tip – to je jednostavno način sata toplinske obrade na relativno niskim temperaturama (ispod točke vrenja vode) temperature namirnice prethodno stavljena u određenom svojstvu, ih izolacijski iz vode. U klasičnoj verziji – plastičnu vrećicu, zalijepljenu na vakuum. Pa, iu ne-klasičnom – sve je puno jednostavnije, a u tijeku su i razni drugi paketi, pa čak i banke.

Imat ću vrećicu s “vakuumskom kopčom” za mikrovalnu pećnicu. Zašto je poželjno uzeti sve iste pakete za mikrovalnu pećnicu (dobro, ako nemate vakuum i posebne pakete za to)? Zbog tih vlaka izrađenog od takvog materijala u kojima se proizvod može pod visokim tretmana temperature i ne može progutati u isto vrijeme kao rezultat kemijskih neugodnosti koje će se ističu iz plastične vrećice, ako nije dizajniran za visoke temperature. Ako nemate mikrovalne pakete – dobro, možete pokušati pronaći staklenu posudu odgovarajuće veličine. Kvaka je u tome što za kuhanje govedine sous-pogled to bi trebalo biti u posudi, koja ga tlači čvrsto kao što je više moguće bez zraka dijela koji je vjerojatno da će biti u loncu.

Sastojci za pečenje govedine su

Ako imaš debeli komad, poput mene, onda masti, nažalost, mora nužno biti uklonjena. Nije jako ukusno kada se priprema u tehnici su-vrste. Općenito, masnoće. Zglobna vrećica može ostati ako nije jako gusta.

Operite meso

Podmažite meso s maslinovim uljem, solom i paprom na okus, poput regularne govedine.

Sol i papar

Stavimo meso u vrećicu i stavimo paket u posudu s vodom tako da njezin vrat strši iznad vode. Kao što je pažljivije moguće, istjerujemo zrak iz pakiranja, a zatim brtvljenje (dok god je pod vodom) vakuumski zatvarač.

Stavite meso u pakiranje

Bog štiti breza – više puta smo pakirali paket s hranom.

Vijak mesa u hranu

Stavili smo pećnicu na zagrijavanje do 60-80 stupnjeva (60 – ispod krvave pečene govedine, 80 – ispod ružičaste boje).

Stavite vrećicu mesa u lonac vode tako da meso lebdi. Kako se nastoji oboriti, preporučljivo je staviti šljunak na vrh, što ga neće dopustiti, ali ne da ga potpuno gura do dna. Pa, ili tanjur promjera manji od lonaca. Meso mora biti okruženo sa svih strana vodom.

Stavite meso za meso

Stavili smo posudu u pećnicu i držali 2,5-3,5 sati. Trebate više pečenog mesa – zadržati duže, logika je jednostavna.

Dobivamo meso iz tave i paketa, popržite ga sa svih strana na prethodno zagrijanu tavu u ulju sa soli i paprom do željene mjere za vas Ruddy.

Pržite meso

Meso se može konzumirati i vruće, ali mi se sviđa hladnoća od goveđeg mesa. Prvo sam ga hladi u foliji, na sobnoj temperaturi. Nakon što se meso dostigne sobnu temperaturu, ima smisla ispirati tekućinu i staviti ga još nekoliko sati u hladnjak (idealno – preko noći).

Uvijajte meso u foliju

Ovdje je pečena goveđa su-tip, koja je pripremljena na temperaturi od 60 ° C tijekom 2,5 sata. Bio sam pržen blijedo.

Fotografija govedine

Ovdje je goveđi su-tip, koji je pripremljen na temperaturi od 80 ° C 3,5 sata. Snažno je prženo.

Recept za pečenje govedine Sou