Jednostavan, ukusan i zadovoljavajući jelo od krumpira s guljenjem od svakog mesa za svakodnevni jelovnik.

Sastojci

Mesno meso – 300-500 g

Krumpir – 600 g

Luk – 1-2 glava

Češnjak – 2-3 češnja

Sol – okus

  • 177 kCal
  • 45 min.

Proces kuhanja

O krumpira s usoljena govedina Imam lijepe uspomene … Kad sam radio na inženjering postrojenja, na skupovima u maloj skupini žena iz različitih područja o našim rođendane, dan šumskih radnika i ostalih blagdana u zemlji donijeli smo praznine salate od kuće kupnje nešto čaj i tradicionalno pečeni krumpir s gulašem u peći tvornice.

Naravno, pripremam i ovo jelo za moju obitelj. Iako kaže da je s pirjanim mesom, ali kupuju konzerve bolje pod nazivom „gulaš”, a to je napisano prema GOST „mesa (svinjetina, govedina, zec, itd) gulaš.” Još je bolje očuvati meso po sebi. Na web-mjestu postoji nekoliko dobrih recepata – na primjer, gulaš u multivarhu. Za recept kao gulaš, koristim konzerviranu svinjetinu, kuhanu upravo za ovaj recept.

Za pripremu krumpira s gulašem u pećnici pripremite sastojke na popisu.

Sastojci za krumpire s pirjanom u pećnici

Peel luk, krumpir i češnjak. Izgledam smiješno … Krumpir je mali, a lukovi su ogromni.

Peel krumpir i luk

Mast dno i strane čine masti i masti, koji se obično nalazi u gornjem dijelu gulaš.

Podmažite oblik masnoćom

Veliki kriški luk i položite na dno kalupa, malo soli. U procesu pečenja, to će biti ukusno zasićene masnoćom i bujonom od gulaše i sama će izdvojiti dobru količinu vlastitog soka.

Stavite u obliku luka

Na vrhu luka položili su nekoliko slojeva krumpira, rezano na kriške ili kriške oko 5 mm debljine. Između slojeva krumpira stavljaju cijele čahure ili polovice češnjaka.

Postavite sloj krumpira

Pokrijte krumpir s komadićima mesa od gulaš.

Stavite meso na krumpir

Peći krumpir s pirjanim mesom u pećnici na 200 stupnjeva oko 45 minuta, barem prvih pola sata – ispod poklopca ili folije, a ostatak vremena može biti na otvorenom.

Pokrijte obrazac folijom

I uvijek ga možete peći u zatvorenom obliku.

Krumpir s pirjanim mesom u pećnici

Krumpir s guljenjem u pećnici spreman je.

Recepti krumpira sa štalama u pećnici

Ukusna svakodnevna jela. Vrlo ukusno i nakon ponovnog zagrijavanja, tako da se može kuhati unaprijed ili dva puta. Bon appetit!