Lautasen, joka voi olla loistava illallinen koko perheelle! Valmistellaan nopeasti ja yksinkertaisesti. Se osoittautuu mehukkaaksi ja herkulliseksi. Keittäminen?

Ainesosat

Sydän – 200 g

Jauheliha – 350 g

Sipuli – 70 g

Porkkanat – 70 g

Oliiviöljy – 1 rkl.

Tomaatit omassa mehussa – 100 g

Suolaa ja pippuria – maistaa

  • 142 kCal
  • 30 min.

Ruoanvalmistusprosessi

Yksinkertainen ruokalaji joka päivä – haudutettua kesäkurpitsaa jauhelihaa – kypsennä yksinkertaisesti ja nopeasti. Koska kesäkurpitsa ruokalusikka on mehukas, tomaatit antavat maljan hapan.

Käytän usein tätä ruokalajia pastaa tai perunamuusia. Mutta voit käyttää haudutettua kesäkurpitsaa jauhelihaa ja itsenäistä ruokalajia. On erityisen hyvä kokata tämän ruokalajin kesäkurpitsan kesäkaudella, kun kesäkurpitsa on vielä nuori ja ilman siemeniä.

Valmista kaikki tuotteet luettelossa. Voit myös lisätä lautaselle suosikki mausteesi halutessasi. Täyttö on parempi käyttää sianlihaa tai sianlihaa. Valkosipuli tässä maljassa on myös tervetullut.

Ainekset haudutettua kesäkurpitsaa jauhelihaa

Sipulit puhdistetaan ja leikataan kuutioiksi. Porkkanaa hiomme keskimmäiseen makaroniin.

Leikkaa sipulit ja peitä porkkanat

Paahduksessa 1 rkl. oliivi tai muu kasviöljy ja paista sipulit ja porkkanat kunnes pehmeä, 5-7 minuuttia.

Paista sipulit porkkanoilla

Laita jauheliha paistinpannuun. Lisää suolaa ja pippuria maistelemaan.

Laita jauheliha, suola ja pippuri

Paistettua jauhelihaa, kasviksia, rikkomatta paakut jauhelihaa haarukalla noin 5 minuuttia, kunnes jauhelihaa posereet ei, kuten kuvassa.

Paista ruoka vihannesten kanssa

Tavernista on minun. Jos kesäkurpitsaa sinulla ei ole nuoria, kuori siitä kuoresta ja poista siemenet. Nuoret kesäkurpitsa leikataan ympyröiksi ja leikkaavat ympyrät neljään osaan.

Leikkaa luu

Levitä kesäkurpitsaa paistinpannulla jauhettuun lihaan vihannesten kanssa. Sekoita kaikki yhdessä, sekoittaen, 5-7 minuuttia.

Laita kesäkurpitot täytteeseen

Lisää nyt kuutioituja tuoreita tomaatteja. Voit, kuten minä, käyttää myymälämaisia ​​tomaatteja omassa mehussa. Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi suosikki- ja valkosipulisi.

Me sekoitamme kaikki ainesosat hyvin. Peitä paistinpannu kansiin, vähennä tulipaloa keskelle ja pistä kauraa jauhelihaa vielä 10 minuuttia.

Laita tomaatit

Valmis haudutettua kesäkurpitsaa jauhelihaa tarjoiltiin kuumana.

Resepti haudutettua kesäkurpitsaa jauhelihaa

Bon appetit!

Kuva haudutettua kesäkurpitsaa jauhelihaa