Goose in the goose bump on erittäin herkkä, mehukas ja voimakkaampi maku kuin kun paistetaan. Kastike – kaikki sormet nuolla!

Ainesosat

Goose – 5,2 kg

Sipuli – 2 kg

Tomaatit – 10 kpl.

Valkosipuli – 5 dentiiliä

Porkkanat – 1 kpl.

Persilja – 1 kpl.

Pasternak – 1 kpl.

Laurel lehti – 5 kpl.

Suolaa – 5 tl ilman kukkulaa

Valkoinen pöytäviini 750 ml

  • 252 kCal
  • 6 tuntia

Ruoanvalmistusprosessi

Kuinka monta vuotta olen kokki hanhi, ja ensimmäistä kertaa tällainen ärsytys tapahtui: kun sulin sen ja otin sen pakkauksesta, huomasin, että rintaani oleva iho oli vaurioitunut. Joten, leipoa sen rakastetuimmalla tavalla ei ollut mahdollista – hänen ihonsa venytettiin murtumispaikassa, ja rintafileet osoittautuivat surkeille. Ja niin päätin yrittää valmistaa hanhi hanassa uunissa.

Teoriassa, tiesin tämän keiton, en itse ole tehnyt sitä itse. Gusyatnitsa oli kodissani äitini. Resepti löytyi myös hänestä. Resepti on paljon monimutkaisempi kuin leivonta, mutta maku on varmasti parempaa – hanhi on haudutettu, upotettu nestemäiseen mausteisiin. Ulkonäkö – tämä on varmasti jokapäiväinen resepti, et voi laittaa sitä juhla-pöydälle. No, itse asiassa, emännän perheessä ja perustettiin. He itse nostivat hanhia, niin että heillä oli pöydällä se oli melkein tärkein liha.

Koska hanhet ovat hyvin erikokoisia, joidenkin ainesosien paino on laskettava uudelleen. Joten jokaiselle kiloiselle hanalle – 400 gr. valkoinen sipuli, 1 valkosipulin kynsi, 1 laakerinlehti, 1 tl. suolaa ilman vuoristorataa, 20 g. voita ja 1-2 tomaattia. Tuotteet, jotka on otettu riippumatta painosta hanhi – porkkana, persilja ja selleri (tai muita vihanneksia maun liemet, temppuja) ja 750 ml valkoviiniä. Saksalaiset viinit ovat yleensä riittävän kuivia.

Ainekset hanhen karviaista

Uunin tulee lämmitellä jopa 250 C: n lämpötilaan, jos on, sitten ilmankiertoa.

Ensimmäinen askel on hyvin outoa. Ilmeisesti se estää hanhen selän polttamisen gusyatnitsyn pohjalle. Voi (ja sen viiden kilogramman hanhen – kunnollinen määrä!) On hakkaa pohjasta gosyatnitsy. Ei tasaisesti, vaan keskellä, hanhen alla.

Laita voin hanhiin

Härkä asetetaan öljyyn takana. Rasvanpohjat poistetaan hännän alueelta, sitä ei käytetä tässä resepti.

Laita goose goose

Jos uuni on jo lämmennyt 250 ja laita hanhi uuniin, jos et ole, ja esitämme, ja itse taas harjoittaa puhdistus- ja leikkaus sipuleita ja valkosipulia. Luke meillä on paljon – 2 kg. Leikkaamme renkailla. Prosessissa, uuni on ehdottomasti lämmennyt, laita se hanhen, ja teemme kaiken leikata sipulia.

Leikkaa sipuli

Valkosipuli leikataan myös, kuten haluat.

Leikkaa valkosipuli

Kun sipuli ja valkosipuli leikataan, poista hanhi uunista ja peitä sipuli ja valkosipuli. Jotta vuohen tyyny asetetaan hanhen alle, nosta se lusikalla tai lastalla. Muuten, tässä on jo selvästi nähtävissä, mitä olisi tapahtunut rintaan, paista tämä hanhi tavalliseen tapaan.

Laita sipulit

Goose laittaa takaisin uuniin, kaikki samalla 250 C ilmavirta, ja me itse porkkanat, persiljaa ja pasianssi.

Kuori porkkanat ja persiljanjuuri

Tomaatit leikataan puolikkaiksi tai neljäsosiksi – riippuen tomaattien koosta.

Leikkaa tomaatit

Kun hanhen pinta on kullattu, ilmoitamme tomaatit sille, suolaa, lisätään persiljaa, porkkanoita ja palsternakia ja myös laakerinlehtiä. Vesi hanhi viiniä pesemällä pois suolaa. Sulje kansi ja laita uuni 150 ° C: seen (ts. Vähennä huomattavasti lämpötilaa) tuntien ajan. Valmistuskriteeri – Liha putoaa luista. Siksi tämä ruokalaji ei ole juhlava. Näyttää siltä, ​​että se on enimmäkseen hämärää.

Laita tomaatit hanalle

Kun iho puhkesi, ja liha alkoi pudota luista, poista hanhi gusyatnitsystä ja ravista luita. Liha – pehmein, erittäin herkkä ja maukas – se kasvoi kokonaan, sakeus on erilainen kuin paistettua hanhia.

Erota lihaa luista

Ja laitoimme gusatnitsa nestemäisellä polttimella vahvalla tulella. Lavrushku ja juuret talteen ja loput haihdutetaan ennen sipulit hankkia johdonmukaisuus ei keitetty, ja paahdettuja ja neste alkaa ottaa läpinäkyvyys (vesi on haihtunut, sipuli imee lihasmehuste, ja mitä on jäljellä – se tulee, itse asiassa, hanhen rasvaa ).

Keitä rasvaa vihannesten kanssa

Rasva tyhjentynyt, sakeutuu vasemmalle. Oikeastaan, kun näin, että sain pannulla haihtumisen jälkeen, olen päättänyt, että anoppi jälleen sekoittaa resepti – se on niin joke’ve tehnyt muutaman kerran. Se näytti jotenkin syötäväksi. Kuitenkin ihmiset, tämä keula on yleensä kaikkein herkullisimpia paistettuja sipulia, joita minulla on koskaan ollut elämässäni! Oikeastaan, hanhi verrattuna hänelle – on roskaa, ja näyttää siltä, ​​että kaikki tämä lautasen aloitettiin ainoastaan ​​keula!

Rasvaa rasva

Hyvät sivusaineet, jotka ovat paistettuja goose marja-hanhen kanssa sipulit – perunamuusia, riisiä tai tattari.

Kuva hanhen hanhiin