Keitto keitetyt makkarat – niin yksinkertainen, että jopa lapsi voi selviytyä ruoanlaittoon, mutta on niin herkullista, että aikuinen ei kieltäytyisi!

Ainesosat

Perunat – 450 g

Porkkanat – 3 kpl.

Vihreät herneet – 90 g

Makkara – 150 g

Vesi – 600 ml

Suola – maku

Kerma – maku

  • 59 kCal
  • 30 min.

Ruoanvalmistusprosessi

Tämä keitetty keitetty makkara on erittäin miellyttävä poikani. Siinä mielessä ja siellä ja keitä. Ja hän valmistautuu itsenäisesti kahdeksan vuoden ajan, joten resepti on todella peruselementti. Sinun ei tarvitse ajatella, että tämä on jotain sellaisia ​​sateita sisältäviä keittoja psylliumilla, joita tytöt tekevät, kun he pelaavat nukkeja. Aikuinen myös ihastuttaa keittoa. Lihaa ja paistettua häntä ei tarvita – he eivät paranna sitä. Kaikki sää tekee keitettyä makkaraa.

Ainekset keittoa keitetyt makkarat

Laitoimme vettä tulelle kiehua.

Keitä vettä

Veden ollessa kuumennettu, me puhdistamme perunat ja leikataan niin pieni kuin mahdollista. Tämä tehdään hitsauksen nopeuttamiseksi. Jos lapsi valmistautuu, perunat on puhdistettava ja leikattava etukäteen, mutta aikuinen kolmesta osasta vain selviytyy ajasta, jolloin riittävä määrä vettä kiehuu ja tarkistetaan toistuvasti.

Leikkaa perunat

Heitetään perunat kiehuvaan veteen ja alkavat puhdistaa ja leikata porkkanat. Porkkanat leikataan paksuihin kiekkoihin. Kun leikkaamme sen – heitämme sen perunoihin, jatkaa keittää yhdessä.

Leikkaa porkkanat

Makkara leikataan keskikokoisille kuutioille.

Leikkaa makkara

Kun perunat keitetään pehmeiksi, sammuta tulipalo ja heittää makkara ja herneet kattilaan. Annamme keittoa höyryn alla 3-5 minuutin ajan, sen jälkeen suola keitetyt makkara maku ja kaada levyille.

Laita keitto makkara

Tarjoamme tätä keittoa keitetyllä makkaralla haarukalla.

Kuva keitto keitetyt makkarat

Koska haarukka on erittäin hyvä venyttää perunat kevyesti, kaada hieman kermaa – ja syödä terveydelle!

Keiton resepti keitetyt makkarat