Crijeva u mikrovalnoj pećnici pripremaju se u rekordnom vremenu i od apsolutnog minimalnog sastojka: ne trebaju nikakva veziva i masti.

Sastojci

Mljeveno meso – 250 g

Luk – 1 kom.

Češnjak – 1 zub

Sol, papar – okus

  • 204 kCal
  • 15 min.

Proces kuhanja

Volim li mikrovalnu pećnicu? Zbog činjenice da je vrlo pogodno pripremiti male dijelove. Ja obično imam tjedan dana od eaters – ja sam sin! Sin ne voli istu stvar mnogo puta za redom. Ako pripremim cijelu kavu od skuta – dobro, može se jesti jednom, dobro, dva … ali tamo su puno! Stoga kolači u mikrovalnoj pećnici – ovo je za nas najoptimalnija opcija – ako je mljeveno meso, a zatim za dva napravit ću dva svježeg vrućeg kupusa u 15 minuta!

Što se još može smatrati plusom odrezaka u mikrovalnoj pećnici – ne trebaju gram veziva, a možete čak i bez masti (barem ako je meso masno). U svakom slučaju, za prženje, ulje u mikrovalnoj pećnici nije potrebno. Ono što ovdje vidite je mješavina svinjetine s govedinom, pola do pola.

Sastojci za kriške u mikrovalnoj pećnici

Luk je na malom rešetku, češnjak se stisne kroz tisak. Pa, ili tri na grater.

Odrežite luk i češnjak

Spojimo sve komponente punjenja.

Spojite komponente punjenja

Mnem i pomiješajte punjenje tako da postane gusta. Ako imate jake pakete, možete vezati u vrećicu i pokolotit na bilo kojoj glatkoj površini.

Umiješajte smjesu

Obrađujemo od mljevenog mesa 2 jela, stavljamo ih u posuđe za mikrovalnu pećnicu. Poklopac ovog receptura, u načelu, nije potreban, osim što samo vi to više volite.

Oblikujte hamburgere

Od mikrovalnu na sve – s različitim kapacitetima, ja ću reći ovo: okrenuti mesne okruglice u mikrovalovima punom snagom do trenutka koja odskače od tih tekućina prokuha se i preostali transparentan nafte neće ispuštati karakterističan pucketanje. Imam 800 W na 6 minuta.

Za kolače

Sada krušne kruške okrećemo lopaticom tako da mastimo njihovu površinu masnom masnoćom, ostavimo ih s druge strane i okrenimo u mikrovalnu pećnicu još 2 minute da se formira kora. Imam 2 minute.

Za prženje kruha u mikrovalnoj pećnici

Posljednji trenutak – ukusna smeđa tekućina formirana u ulju, obrišite površinu slojeva, tako da je razmazana na njima.

Recept kuhanja u mikrovalnoj pećnici

Tako se ispostavlja da izgled crijeva iz mikrovalova – normalnih rumenih kolača, te u pogledu kalorija dobivaju, kao da ih kuhamo za par.

Slika kolača u mikrovalnoj pećnici