Ove kravate od divljači imaju nježnu konzistenciju, ugodan miris i nježan okus.

Sastojci

Jezero (meso) – 500 g

Krema – 100 ml

Luk – 1 kom.

Jaja – 1 kom.

Brašno – 1 tbsp.

Češnjak – 1 zub

Sol, papar – okus

Voda – 200 ml

Ulje – za prženje

  • 167 kCal
  • 1 sat

Proces kuhanja

Moja obitelj voli divljač zbog svog divnog intenzivnog okusa, koji ne zahtijeva nikakve dodatne začine. Da, znam, mnogi ga pokušavaju, naprotiv, prekidati nešto, ali mi to jednostavno volimo. Međutim, do sada sam bio u mogućnosti kuhati isključivo meso od jelena i jelena srna. I odjednom – to je čudo, tako čudo! – donijeli u našu supermarket gulaš sa sjevera! Da, i s kojim oglašavanjem! Čekaj, prevesti ću te, ne bi smio propustiti ovo zadovoljstvo!

“Izvrsno meso od sobova iz Yamal regije, od netaknute Sibirske tundre, ručno presiječano i spremno za toplinsku obradu”. Općenito, to nije bilo sranje rožnato, koje se proteže u svakoj šumi, a koja je, naizgled, odrezana lancana pila i ENCOLOGICAL DELICATESS !!! I odlučio sam se s njim postupati u skladu s tim, sa svim pomirenjem: izraditi kruške od divljači!

Zašto skuta? Budući da je meso još uvijek nepoznato, nisam znao kako se to ponaša kad pržite i stavite komadiće. Uglavnom volim divljač i srna, primjerice, zahtijeva dužu toplinsku obradu od govedine. I s kolačima na ovom receptu da propustite, to je, u načelu, univerzalno. Mislim, barem pod krokodilom. Ispod jelena, barem je radio.

Sastojci za kolače od janjetine

Kružimo kroz meso meso meso, luk i češnjak. Koristim disk s velikim promjerom rupa, tako da se dva puta pomaknem – tako da se meso ne pretvara u kašu, ali luk i češnjak već su dobro tlo i pomiješani.

Obrušite meso u mlinu za mljevenje

Dodajte krem, jaje, brašno, sol i papar na punjenje.

Dodajte vrhnje, jaje i brašno

Umiješamo punjenje (to će biti vrlo tekuće) i ostaviti ga 10 minuta.

Umiješajte smjesu

Topli smo ulje u tavi na visokoj vatri. Kad se tava za kuhanje zagrije, počeli smo skuhati smeće na njemu. Priprema je tekućina, stoga ga treba napraviti s dvije žlice ili vlaženjem ruku prije stavljanja kose u vodu ili ulje. Pecite patties na obje strane kako bi crvenio ispravno, oko pet minuta. U međuvremenu, zagrijte malu količinu vode.

Za kolače

Ulijte vruću vodu u tavu, zatvorite poklopac, smanjite toplinu i sitnice od divljači na laganoj vatri oko 25 minuta.

Recept za kolače od divljači

Pa, tada je ostalo samo postavljanje tablice dostojne delicije od netaknute Sibirske tundre Yamal regije!

Fotografija izrezaka iz divljači