Solkaviar fra gulerødder passer ikke kun til snacks. God præform og som et aromastof til suppe, og som fyld til krydrede bagning.

Ingredienserne

Gulerødder – 5-7 stk.

Tomatpasta – 2 el.

Solsikkeolie – 3 spsk.

Salt – efter smag

Peber sorte ærter – til smag

Æble eddike – 1 spsk.

Persille – 10 g

Løg – 2 hoveder

Hvidløg – 4-6 dentikler

Vand – 1 glas

Hot peber efter smag

  • 123 kCal
  • 1 time. 30 min.

Madlavningsproces

Canning og billets stadig i processen, men mine krukker allerede roligt “ødelagt” på middag. I stedet for den squash kaviar kommer ikke mindre velsmagende gulerod kaviar. Solkaviar fra gulerødder passer ikke kun til snacks. God præform og som et aromastof til suppe, og som fyld til krydrede bagning.

Generelt gå ikke forbi …

For at forberede en simpel kalv gulerødder til vinteren igennem kødhakkemaskine skal bruge: gulerødder, tomatpuré, solsikkeolie, løg, hvidløg, lidt frisk persille og salt, sort peber og lidt chili, æble cider eddike.

Ingredienser til gulerodskaviar til vinteren gennem en kødkværn

Alle vegetabilske ingredienser skal rengøres og skæres, så det er bekvemt at passere gennem kødkværnen.

Så, gulerødder, løg, en lille smule varm peber og hvidløg snoet i en kødkværn.

Vrid grøntsager i en kødkværn

Tilføjet solsikkeolie og kaviar til gryden eller stegepanden.

Tilsæt smør

Tilsæt tomatpasta og bland. Vi lægger dem i midten ilden. Stew og komme i vejen. Hvis du finder æg for tyk eller det vil begynde at blive brændt, tilsæt i gryden et glas vand. Bare tjek dette punkt på forhånd.

Sæt grøntsagerne ud

Efter 30 minutters kogning er det ønskeligt at tage en prøve, salt og peber kaviar. Sort peber er bedre at tage ærter, men knuse i en mørtel. Med det bliver gulerodskaviar til vinteren endnu mere duftende. Glem ikke at supplere snack med hakket persille, men bare en lille smule.

Tilsæt greens, krydderier og salt

Vi fortsætter med at simre æggene i yderligere 30 minutter. 5 minutter før beredskabet introducerer vi eddike og ole-gop, alt er klar!

Sæt grøntsagerne ud

Beholderen til opbevaring af gulerodskaviar skal forsigtigt kalcineres i en ovn og afkøles. Kasketter at koge. Glasene er fyldt med varm kaviar lige over skuldrene. Luk lågene og vend om. De pakker sig i et tæppe, indtil de køler helt ned. Gulerodskaviar til vinteren er klar! Du kan gemme den i kælderen.

Opskriften til gulerodskaviar til vinteren gennem en kødkværn

God gulerod om vinteren med kartoffelgarnering, god i tærter og tærter. Jeg bruger også det nogle gange som en fyldning til kål suppe, og det er også meget praktisk og velsmagende.

Foto af gulerodskaviar til vinteren gennem en kødkværn