Jeg foreslår at bage en appetitlig bøf af marmorbiff på grillen. Meget velsmagende!

Ingredienserne

Marmorbiff: 1,5 kg

Rosemary: 6 sprigs

Timian: 6 grene

Løg: 1 stk.

Salt, peber: Til smag

  • 171 kCal
  • 30 min.

Madlavningsproces

Et karakteristisk mønster af marmoreret oksekød var så opkaldt grund af lighed med mønstret af den ædle sten af ​​samme navn. Marmor steaks er muskelkød med tynde striber af fedt, som smelter under tilberedningen og fylder den færdige skålen uovertruffen saftighed og smag. Jeg besluttede at lave mad marmoreret oksekød på grillen og dele en opskrift med dig.

For at forberede skålen har vi brug for følgende ingrediens. Faktisk kød selv, skære bøffer omkring 1 centimeter tyk, samt krydderier: timian, rosmarin, salt og sort jord peber.

Steaks vaskes i en kold afkølet vand, og derefter gennemblødt med papirhåndklæder. Bøffer gnides med sort peber og flytte timian kviste af rosmarin og lad det marinere i 30-40 minutter.

Mens kødet er imprægneret med aroma af urter, forberede grill og grill. Grill til at installere på brazier til opvarmning, skær hovedet af løg i halv og dyppet i halvdele i vegetabilsk olie, smør grillen. Sæt derefter marmorbiffene på grillen.

Grønne grunde kan fjernes fra kødet og lægge ved siden af ​​det på grillen, de vil give kødet en behagelig aroma.

I rostningsprocessen skal kødet afbrydes med jævne mellemrum, så det ikke brænder.

I sidste ende kan kødet saltes efter smag, hvis du gør det på marineringstidspunktet, vil kødet ikke være så saftigt som det viste sig for os.

Madlavning marmoreret oksekød

Server marmorbiff med friske grøntsager og rød tørvin.

Marmorbiff på grillen

Bon appetit!