En enkel og overkommelig måde at stege oksekød lever i form af bøffer med løg i en gryde.

Ingredienserne

Oksekød lever – 0,7 kg.

Løg – 1 stk.

Mel – 4 el. l.

Vegetabilsk olie – 4 spsk. l.

Salt – 1,5 tsk.

Peber – til smag.

  • 0 kCal

Madlavningsproces

Korrekt kogt oksekød lever, selv om det er et biprodukt, men dette på ingen måde ringere end kødet, og omkostningsfordele med en stor margen. Dette underprodukt har en lidt specifik, behagelig smag og er meget nyttig på grund af tilstedeværelsen af ​​vitaminer i gruppe B, jern og fosfor. I dag vil vi forberede lækre stegte bøffer fra oksekødlever med løg.

Hæld et stykke leveren og afløb det. For at skære leveren portionsvis kogte jeg temmelig store bøffer. Derefter kan du gå videre til tilberedning af måltider eller nyde lever skiver i mælk (ca. 20 minutter), kan dette trin dræbe “tre fluer med ét smæk”: lever mistet nogen bitterhed, kødet er blødt, mørt og saftigt. Og hvis du beslutter at slukke leveren, vil dette trin give dig mulighed for at forberede en skål uden at tilføje vand.

Lever skiver i steaks

Løg skæres i store halvcirkler (eller som du vil).

Skivede løg i halvcirkler

Hæld i melet i en skål og rull omhyggeligt hvert stykke oksekød. I en stegepande opvarmes vegetabilsk eller olivenolie og sætter kød og løg der.

Lever i mel

Stek leveren på den ene side i ca. 10 minutter. Derefter drejes, saltes og krydres med peberfrugt til smag, steges yderligere 10 minutter under låget.

Stege leveren i en stegepande med løg

Stekt oksekød lever med løg passer perfekt til enhver sideskål.

Oksekød leveret med løg, foto

Bon appetit!

  Stekt svinekød med grøntsager