En simpel og meget lækker opskrift på fyldte ægplanter med hakket kød og tomater.

Ingredienserne

Aubergine – 2 stk.

Hakket kød – 500 g

Løg – 1 stk.

Tomat – 1 stk.

Hvidløg – 3 fed hvidløg

Ost – 200 g

Olivenolie

Salt – 1,5 tsk.

Tørret basilikum – 1 tsk.

Sort jord peber – efter smag

  • 178 kCal
  • 1 time

Madlavningsproces

I dag vil jeg vise endnu en måde at forberede en lækker middag – fyld den med hakket kød og bage aubergine i ovnen. Denne opskrift af deres forberedelse blev inspireret efter læsning af talrige stillinger på flere kulinariske fora, hvor forskellige ingredienser, der kan anvendes til en fyldning, blev diskuteret. Så jeg foreslår at flytte fra ord til gerninger.

Aubergine vaske og skære sammen. Ved at bruge en spisesked til at ekstrahere og sætte til side massen er den stadig nyttig til påfyldning.

Aubergine til hakket kød

Finhak tomater, løg og 3 fed hvidløg. Hak også kødet af aubergine.

Grøntsager til fyldning

Varm olivenolie i en stegepande og læg løgene med hvidløg. Steg dem hurtigt på medium varme (3-5 minutter).

Roasting løg

Tilsæt hakket kød til panden og kog i ca. 10 minutter om nødvendigt omrøring og fjern store kødstykker. Dernæst tilføjer vi tomaternes og kjødet af aubergine, alt er ordentligt blandet og efterladt at stuge under låget i 8-10 minutter. Her må jeg sige, at jeg havde kyllingkød, men du kan bruge andre efter eget valg. Det er meget godt at komme med det sædvanlige hjem (oksekød + svinekød).

stegning til fyldning af grøntsager

Mens alt dette er til at forberede, vil vi grille ost på et stort rivejern.

revet ost

Spred fyldningen i en skimmel fra aubergine er bedst med en spiseske med huller, da der personligt var ved at slukke kød med grøntsager, blev der dannet saft. Af den måde, med de resterende fyldstoffer, produceres vidunderlig pasta i Navy!

stuffing aubergine fyldning

Efter påfyldning af ægplanterne skal du sprøjte fyldet med revet ost ovenpå, læg dem i en bageplade og send dem til ovnen, opvarmes op til 180 grader i 30 minutter.

hvordan man laver aubergine

Færdigfremstillede fyldte ægplanter kan serveres som en selvstændig skål til middag, eller som en snack til gæster. Meget velsmagende, nærende og sund.

Aubergine fyldt med kød

Bon appetit!

fyldte aubergine