Vehnäpuuro ja liha ovat tyydyttäviä ja maukkaita lounaita koko perheelle.

Ainesosat

Vehnäviljat – 250 g

Vesi – 500-550 ml

Sianliha – 350 g

Sipuli – 1 kpl.

Auringonkukkaöljy – 30 g

Suola – maku

Pippuri musta maa – maistaa

  • 163 kcal
  • 50 min.
  • 20 min.

Ruoanvalmistusprosessi

Vehnäpuuro, jossa on lihaa, on herkullinen ja runsas ateria, josta tuskin kukaan kieltäytyy. Jos perheesi ei halua syödä sellaista hyödyllistä viljaa, käytä tätä reseptiä ja, usko minua, se kiittää kaikkia kotitalouden jäseniä.

On paljon tapoja valmistautua. Puuroa voidaan keittää monivärisellä, paistettua potissa uunissa tai keittää pannussa, jota ehdotamme tehdä. Kypsentämisprosessi ei ole monimutkainen, eikä se kestä kauan. Se vie pienen määrän ainesosia syömään illallista neljään.

Valmistettaessa vehnän puuroa lihaan, ota seuraavat tuotteet.

Ainekset vehnäpuuroa varten lihalla

Ensimmäinen asia, jota sinun täytyy valmistaa vehnän rumpu. Tee tämä kaada se syvään kulhoon ja aloita huuhtelu juoksevalla viileällä vedellä, kunnes neste on täysin kirkas. Joten sinun täytyy pestä kaikki pöly ja lika.

Puhdista croup kattilassa. Kaada noin 500 ml vettä ja lähetä suuri tulipalo. Kun kattilaan sisältö kiehuu, vähennä liekkiä ja keitä, sekoittamalla toisinaan, kunnes keittää. Se kestää noin 20-25 minuuttia kiehumisen jälkeen. Jos lantio on vielä kostea ja kaikki vesi kiehuu, kaada hieman kiehuvaa vettä ja keitä kunnes pehmeä.

Kaada vehnän rumpu vedellä

Kun puuroa valmistellaan, siirrymme toiseen vaiheeseen. Ota tuoretta kanaa, sianlihaa tai naudanlihaa, harkintasi mukaan. Huuhtele ja kuivaa paperipyyhkeillä. Leikkaa pieniä paloja lihan valmistamiseksi. Paistinpannussa lämmitä kasviöljy. Lisää liha. Paahda korkealla lämmöllä kunnes rapea, sekoittaen ajoittain.

Paista lihaa

Kuori suuri sipuli. Leikkaa kuutiot, puoli rengasta tai mitä haluat. Kun liha ruskeaa, vähennä lämpöä ja lisää sipuli. Sekoita ja paista noin 8-10 minuuttia kohtalaisen lämpöä kohti.

Laita sipuli

Kaada 50-80 ml kiehuvaa vettä. Sekoita ja peitä. Hapata vähän lämpöä 15-20 minuuttia.

Kaada kiehuvaa vettä

Kun vettä keitetään pois, kun keittämään puuroa ja siemenet pehmeiksi, sammuta lämpö.

Cook puuroa

Valmis puuro lisää paistinpannuun grillattua lihaa sipulilla. Ripottele suolaa ja pippuria. Sekoita. Paista pieni tulipalo 5-7 minuuttia ja poista levy.

Laita puuroa lihaan

Vehnäpuuro, jossa on lihaa, on valmis. Tarjoile heti pöydälle vihannesten ja vihannesten salaatilla. Se on erittäin maukasta ja tyydyttävää.

Kuva vehnän puuroa lihaa

Bon appetit!

Resepti vehnäpuuroa varten lihalla

Vehnäpuuro ja lihaa