Полезно ястие за закуска за цялото семейство! Деликатни житни пшеница в комбинация със сочни ябълки и пикантна канела – това е отличен старт за деня!

Съставките

Пшенични зърнени храни – 0,5 чаши

Вода – 1,5 чаши

Мляко – 0,5 чаши

Сол – щипка

Масло – на вкус

Скъпа – на вкус

Apple – 1 бр.

Канела – на вкус

  • 73 kCal
  • 45 мин.

Процес на готвене

В съвременния свят по мое мнение пшеничната каша е загубила своята популярност. Най-малко научих за това чудо кроуп едва наскоро. Традиционната храна е заменена от бързо хранене, люспи и шоколадови топки. Но напразно забравихме за толкова вкусна и, най-важното, полезна каша! Пшеницата е нискокалоричен продукт, докато насища дълго време. В допълнение, тя съдържа много необходими витамини, тя има положителен ефект върху цялото тяло! Накратко, очевидно е по-полезно в житните зърнени храни, отколкото в мюсли. И ако е също вкусно да се готви – цената няма да бъде!

Като цяло, житните зърнени култури са различни: те са, първо, булгар, както и Arnautka и Artek. Днес аз ще подготви пшеница овесена каша на “Полтава” зърнени храни, на които опаковката обикновено само писмени “пшеница, булгур”. Самият аз по отношение на зърнените култури са много мързеливи – Имам достатъчно за ароматизиране на варени във вода или мляко зърнени култури с масло, изсипете всичко мед и сладко, и да започне да яде церемония. Но след като сте прекарали малко повече време, ще ви приготвим фантастично ястие. Нейната дори овесена каша да се обадя трудно, просто десерт лечение за закуска!

Няма да губим време и да започнем да приготвяме пшенична каша с ябълки. И за това ние се нуждаем от следните съставки: пшеница, вода и мляко за готвене, сол, масло, както и основните гости на програмата – на ябълки, канела и мед! Това е прекрасна комбинация и повдига бъркотията до небето!

Състав за пшенично брашно с ябълки

Напълваме крема с топла вода, сол и я слагаме на огъня.

Изсипете кофичката с гореща вода

Приготвяме, докато пшеницата не е готова и цялата течност се вари (15-20 минути).

За заваряване на пшенична каша

Докато готвачът подготвя ябълките. Изчистете ги от кората, изрежете ядрото.

Чисто ябълка

Нарязахме на части от произволен размер.

Нарежете ябълката

Добавете следните съставки към готовите зърнени храни: мляко, приготвени ябълки и канела на вкус.

Изсипете канела

Разбъркайте и гответе за 5-7 минути на малък огън.

Разбъркайте яйцата с ябълки

През това време пшеницата ще кипне, ябълките ще станат по-меки, млякото ще се абсорбира.

Сварете овесена каша с ябълки

Сега в курса отидете с мед и масло.

Сложете мед и масло

Разбъркайте и оставете поне 5 минути да стоят под капака. През това време кашата ще се охлади леко, крупът ще бъде пълен с ябълки, мед и канела, ще стане оферент.

Готовата пшенична каша с ябълки

Пшенична каша с ябълки е готова! Бон апетит!

Рецепта за пшенична каша с ябълки

Снимка на пшенична каша с ябълки

Пшенична каша с ябълки