Valmista herkullinen kurkkupuuro veteen, miellytämme perheellämme yksinkertaisella ja terveellisellä aamiaisella!

Ainesosat

Hercules – 1 lasi

Vesi – 1 lasi

Sokeroituja hedelmiä – 30 g

Pähkinät – 50 g

Kuivatut hedelmät – 30 g

Suola – 1 hyppysellinen

Tuoreet hedelmät – arkistointia varten

  • 200 kCal
  • 25 min.

Ruoanvalmistusprosessi

Delicious gherkouse puuroa veteen voidaan keittää 15-20 minuuttia ja saada erinomaisen ja terveellisen aamiaisen koko perheelle. Tietenkin tämä viljamalli on enemmän ruokavaliota kuin maitoa tai kermaa. Jos luulet, että puuroa veteen on vähemmän maukasta, olet väärässä!

Jotta herkullisen yksinkertaisen kurkkupuuroa voidaan hitsata, kannattaa ottaa huomioon seuraavat seikat:

  • Kasha on suolattu.
  • Pussissa voit laittaa erilaisia ​​lisäaineita, kuten pähkinöitä, siemeniä, kuivattuja hedelmiä, sokeroituja hedelmiä, jolloin emme lisää sokeria puurunpuuroon.
  • Riippuen suosikeistasi, voit valmistaa nestettä (3: 1), viskoosi (2: 1) tai paksu puuro (1: 1). Kaikki riippuu veden ja kauran suhdetta kypsentämisen aikana.

No, nyt voit aloittaa keittämisen puuroa. Valmista kaikki tuotteet luettelossa.

Ainekset herkulainen puuroa veteen

Säilen puuroa puuhun veteen erilaisilla lisäaineilla, koska en halua lisätä sokeria, minun puuroi tulee ruokavaliota suurimmaksi. Voit ottaa kaikki ylimääräiset ylläolevat. Sekoita hiutaleet siemeniä, pähkinöitä, sokeroituja hedelmiä.

Sekoita hiutaleet siemenillä, sokeroituja hedelmiä ja pähkinöitä

Siirrä kaurajauho pannuun.

Laita seos pannuun

Kaadetaan tarvittava määrä vettä mieltymystesi mukaan, laskelmat ovat korkeammat. Aion valmistaa paksua kaurapuuroa, joten 1 lasille kaurajauhoa minä kaada 1 lasi vettä. Heitämme suolaa.

Kaada veteen

Laitoimme kattilaan vahvan tulen ja anna veden kiehua. Tämän jälkeen vähennä tulen mahdollisimman vähäiseksi ja keitä puuroa 12-15 minuuttia. Mutta on parempi maistaa valmiutta, kaurahiutaleilla on myös erilaisia ​​kypsennysaikoja. Säilen puuroa puuroa ilman, että pannu peitetään kannella. Poistamme valmiin kurkkupuurot tulesta.

Cook puuroa

Levitämme keitettyä vettä puuroa posliinilla annoslevyihin, lisätään tuoreita marjoja tai hedelmiä ja tarjoillaan aamiaiseksi.

Kuva puurasta veteen

Bon appetit!

Reseptin Hercules puuroa veteen