En nyttig skål til morgenmad for hele familien! Delikat hvedekorn i kombination med saftige æbler og krydret kanel – dette er en glimrende start på dagen!

Ingredienserne

Hvedekorn – 0,5 kopper

Vand – 1,5 kopper

Mælk – 0,5 kopper

Saltklemme

Smør – efter smag

Honning – at smage

Apple – 1 stk.

Kanel – efter smag

  • 73 kCal
  • 45 min.

Madlavningsproces

I den moderne verden har hvede grød efter min mening mistet sin popularitet. I det mindste lærte jeg mig mindst om denne mirakelkrone for nylig. Den traditionelle mad blev erstattet af fastfood, flager og chokoladebolde. Men forgæves glemte vi sådan lækre og vigtigst vigtige grød! Hvede er et kalorieindhold, mens det er langsomt mættet. Derudover indeholder den mange nødvendige vitaminer, det har en positiv effekt på hele kroppen! Kort sagt er der tydeligvis mere nyttigt i hvede korn end i müsli. Og hvis det også er lækkert at lave mad – prisen vil ikke være!

Generelt er hvedekornet anderledes: de er for det første bulgur, såvel som Arnautka og Artek. I dag vil jeg forberede en hvede korn fra Poltava korn, på emballagen, som det sædvanligvis normalt er skrevet “Hvedehud”. Jeg er selv meget doven i form af korn – det er nok for mig at smag smør, kogt på vand eller mælk med korn, hæld det hele med honning og syltetøj og fortsæt til ceremonien for at spise. Men efter lidt længere tid vil vi forberede en fantastisk skål til dig. Dens selv en grød at ringe vanskeligt, bare dessert behandler til morgenmad!

Vi vil ikke spilde tid og begynde at forberede hvede grød med æbler. Og til dette har vi brug for følgende ingredienser: Hvede korn, vand og mælk til madlavning, salt, smør, samt de vigtigste gæster i programmet – æbler, kanel og honning! Dette er en fantastisk kombination og hæver rodet til himlen!

Ingredienser til hvede grød med æbler

Vi fylder grynene med varmt vand, salt og sætter det på ilden.

Hæld rumpen med varmt vand

Vi koger, indtil hveden er klar, og hele væsken koges (15-20 minutter).

At svejs hvede grød

Mens kokken brygger, skal du forberede æblerne. Ryd dem fra skræl, skær kerne ud.

Rens æble

Vi skærer i stykker af vilkårlig størrelse.

Skær æblet

Tilsæt følgende ingredienser til den færdige korn: mælk, tilberedte æbler og kanel efter smag.

Hæld kanel

Rør og kog i 5-7 minutter på en lille brand.

Rør gruel med æbler

I løbet af denne tid vil hveden koge, æbler bliver blødere, mælken vil blive absorberet.

Kog grød med æbler

Nu på banen går honning og smør.

Sæt honning og smør

Rør og lad i mindst 5 minutter stå under låget. I løbet af denne tid vil grøden afkøle lidt, croupen vil være fuld af æbler, honning og kanel, bliver tenderer.

Færdig hvede grød med æbler

Hvede grød med æbler er klar! Bon appetit!

Opskrift på hvede grød med æbler

Billede af hvede grød med æbler

Hvede grød med æbler