Неочаквано успешна комбинация от продукти – грах и перлен ечемик! Горещо, сърдечно ястие. Намерете за дни на гладно, ако изключите сиренето.

Съставките

Грах – 200 гр

Перловка – 100 гр

Вода – 800 ml

Сирене Adyghe – 170 гр

Растително масло – 1 супена лъжица.

Сол, подправки, зелени – на вкус

  • 110 kcal
  • 2 часа
  • 5 мин.

Процес на готвене

Комплект от продукти за такова просто ястие като грахова каша с перлен ечемик и сирене е съвсем проста: грах, перлен ечемик, сирене Adyghe, вода. Растително масло ще бъде необходимо за пържене на сиренето. Вие също се нуждаете от сол.

Подправки и зеленчуци се прибавят към вашия вкус, но заслужава да се отбележи, че тези съставки значително украсяват ястието, така че не ги пренебрегвайте.

Състав за грахова каша с перла и сирене

Грах и перлена кърпа и го измийте в тенджера. Попълнете БОЯ (!!!) вода, за да се отървеш от безпорядъка с невинния грах. Добавете солта. Можете да поставите дафинов лист. Оставете да заври, отстранете пяната и намалете пожара, гответе, докато не го направите.

Комбинирайте грах и перлен ечемик

Готовността се определя от почти напълно сварения грах и мекия перлен ечемик. Това може да отнеме различно време в зависимост от пожар. Но за да готвите грахова каша с перлен ечемик е по-добре при минимален огън. Овесена каша се превръща в вискозна, по-добре нека тя да бъде по-течна, защото тя ще се сгъсти значително след стоене.

Сварете овесената каша до готовност

Adygei сирене – декорация грах овесена каша от ечемик, но скара сирене – не най-примитивен процес. могат да възникнат трудности: силни нефтени петна (в зависимост от влажността на сирене), се сринаха сирене (леко затоплен от тигана и много сирене, са изпратени), изгорени сирене (прекален разсеяни и сирене).

Изрежете сиренето

На добре загрята тиган с масло (можете да поставите малко подправка в маслото), изсипете парчета сирене на парчета, така че те да не се допират един до друг. Когато едната страна е кафява, започнете да обръщате кубчета и да запържете другата цев. По-късно вече е възможно да се обърнат кубчета с лопата, те вече не трябва да се свиват. Сиренето Adyghe се пържи доста бързо, така че не оставяйте процеса без надзор.

Сварете сиренето

Пригответе гореща грахова каша с перлен ечемик в топла чиния, добавете кубчета пържено сирене, добавете зеленчуци. Служете на масата.

Рецепта за грахова каша с перлен ечемик и сирене

Градинска каша с перлен ечемик и сирене