A termékek váratlanul sikeres kombinációja – borsó és gyöngy árpa! Forró, szívós edény. Keresse meg a böjt napokat, ha kizárja a sajtot.

Az összetevők

Borsó – 200 g

Perlovka – 100 g

Víz – 800 ml

Adyghe sajt – 170 g

Növényi olaj – 1 evőkanál.

Só, fűszerek, zöldségek – ízlés szerint

  • 110 kcal
  • 2 óra
  • 5 perc.

Főzés

A termékcsalád olyan egyszerű ételhez, mint a borsó kása, a gyöngy árpa és a sajt meglehetősen egyszerű: borsó, gyöngy árpa, Adyghe sajt, víz. Növényi olaj szükséges a sajt megpirításához. Szükség van sóra is.

Fűszerek és zöldségek hozzáadásra kerülnek az ízlésedhez, de érdemes megjegyezni, hogy ezek az összetevők jelentősen díszítik az edényt, ezért ne hagyja figyelmen kívül őket.

Hozzávalók borsó zabkása gyöngyház és sajt

Borsó és gyöngyvirág, és mossa meg egy serpenyőben. Töltse fel FORRÁS (!!!) víz, hogy megszabaduljon a szóváltás nem főtt borsó. Adjuk hozzá a sót. Beszélőlapot tehetsz. Forraljuk fel, vegyük le a habot, és csökkentve a tüzet, főzzük végig.

Combine borsó és gyöngy árpa

A készséget szinte teljesen főtt borsó és puha gyöngy árpa határozza meg. Ez a tűz hatásától függően eltérő időt vehet igénybe. De a borsó zabkása a gyöngy árpával jobb a minimális tűz esetén. A zabkása viszkózusodik, jobb, ha folyékonyabbá válik, mert az állást követően jelentősen sűrűsödik.

Forraljuk fel a zabkását készen

Adygei sajt – a dekoráció borsó zabkása árpából, de grillezés sajt – nem a legprimitívebb folyamatot. nehézségek merülhetnek fel: egy erős olaj kifröccsenését (attól függően, hogy a nedvesség a sajt), összeomlott sajt (enyhén melegíti a serpenyőbe, és a sajttételekre adták), égett sajt (eltúlzott megzavart és sajt).

Vágja le a sajtot

A jól fűtött serpenyőben vajat (ha nem tud egy kevés olajat fűszerek) feküdt ki szelet sajtot kockákra, úgy, hogy ne érjenek egymáshoz. Amikor az egyik oldal elaprózódik, akkor elkezdje elfordítani a kockákat, és süssük meg a másik hordót. Később már lehetõség van arra, hogy lapátot lapáttal fordítsák, õk nem tudnak összeomlani. Az Adyghe-sajt meglehetősen gyorsan sült, ezért ne hagyja felügyelet nélkül.

Sütjük a sajtot

A kész forró kását borsó árpából tesz egy meleg tálba, adjuk hozzá a kocka sült sajt, add zöldek. Tálaljuk az asztalra.

Recept borsó zabkása, gyöngy árpa és sajttal

Borsóka zabával és sajttal