Απροσδόκητα επιτυχής συνδυασμός προϊόντων – μπιζέλια και μαργαριτάρι κριθάρι! Ζεστό, πλούσιο πιάτο. Βρείτε για ημέρες νηστείας, εάν αποκλείσετε τυρί.

Τα συστατικά

Μπιζέλια – 200 γρ

Perlovka – 100 g

Νερό – 800 ml

Τυρί Adyghe – 170 γραμ

Φυτικά έλαια – 1 κουταλιά της σούπας.

Αλάτι, μπαχαρικά, χόρτα – για γεύση

  • 110 kcal
  • 2 ώρες
  • 5 λεπτά.

Διαδικασία μαγειρέματος

προϊόντα που για ένα τόσο απλό πιάτο, όπως Pease πουτίγκα με κριθάρι και το τυρί είναι πολύ απλό – είναι τα μπιζέλια, κριθάρι, τυρί Adygei, νερό. Θα χρειαστεί φυτικό λάδι για τηγάνισμα του τυριού. Χρειάζεστε επίσης αλάτι.

Τα μπαχαρικά και τα χόρτα προστίθενται στο γούστο σας, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά τα συστατικά διακοσμούν σημαντικά το πιάτο, οπότε μην τα παραμελήσετε.

Συστατικά για χυλό με μπιζέλια με μαργαριτάρι και τυρί

Μπιζέλια και μαρμελάδα με μαργαριτάρια και τα ξεπλύνετε σε κατσαρόλα. Συμπληρώστε ΒΡΥΣΗ (!!!) νερό για να απαλλαγείτε από την ταλαιπωρία με τα μη βραστά μπιζέλια. Προσθέστε το αλάτι. Μπορείτε να βάλετε ένα δάφνη. Βράστε, αφαιρέστε τον αφρό και, μειώνοντας τη φωτιά, μαγειρέψτε μέχρι να γίνει.

Συνδυάστε τα μπιζέλια και το μαργαριτάρι

Η ετοιμότητα καθορίζεται από σχεδόν πλήρως βρασμένα μπιζέλια και μαλακό μαργαριτάρι. Αυτό μπορεί να διαρκέσει διαφορετικά, ανάλογα με τη φωτιά. Αλλά για να μαγειρέψετε κουάκερ μπιζέλι με μαργαριτάρι κριθάρι είναι καλύτερη σε ελάχιστη φωτιά. Το κουάκερ γίνεται ιξώδες, καλύτερα να είναι πιο υγρό, γιατί θα πυκνώσει σημαντικά μετά την παραμονή.

Βράστε το χυλό μέχρι να είναι έτοιμο

Adygei τυρί – μια διακόσμηση μπιζέλι χυλό από κριθάρι, αλλά το ψήσιμο στη σχάρα τυρί – δεν είναι το πιο πρωτόγονο διαδικασία. μπορεί να προκύψουν δυσκολίες: μια ισχυρή πιτσίλισμα λαδιού (ανάλογα με την υγρασία του τυριού), κατέρρευσε τυρί (ελαφρώς θερμαίνεται από το τηγάνι και πολλά τυρί έχει αναρτηθεί), καίγεται τυρί (υπερβολικό αποσπάται και τυρί).

Κόψτε το τυρί

Σε καλά ψημένο τηγάνι με λάδι (μπορείτε να βάλετε λίγο μπαχαρικό στο λάδι), βγάλτε κομμάτια τυριού σε κομμάτια, έτσι ώστε να μην αγγίζουν το ένα το άλλο. Όταν η μία πλευρά είναι καφέ, ξεκινήστε να γυρίζετε τους κύβους και τηγανίζετε το άλλο βαρέλι. Αργότερα είναι ήδη δυνατή η περιστροφή των κύβων με ένα φτυάρι, δεν θα πρέπει να καταρρεύσουν ήδη. Το τυρί Adyghe τηγανίζεται αρκετά γρήγορα, οπότε μην αφήνετε τη διαδικασία αφύλακη.

Τηγανίζουμε το τυρί

Ετοιμάστε ένα ζεστό χυλό μπιζέλια με μαργαριτάρι κριθάρι σε μια ζεστή πλάκα, προσθέστε κύβους του τηγανισμένου τυριού, προσθέστε χόρτα. Σερβίρετε στο τραπέζι.

Συνταγή για χυλό με μπιζέλια με μαργαριτάρι και τυρί

Κριθαράκι με μαργαριτάρι και τυρί