Ehdotan, että pangasius-fileetti paistetaan uunissa kasvisalustalla Adyghe-juustolla ja munilla. Tuloksena on erittäin tyydyttävä ja hyödyllinen ruokalaji.

Ainesosat

Pangasius-fileetti – 1 kpl. (350 g)

Adyghe-juusto – 100 g

Munat – 1 kpl.

Jogurtti tai smetana – 2 rkl.

Savojan kaali – 3 lehtiä

Porkkanat – 1 kpl.

Bulgarialainen pippuri – 1 kpl.

Tomaatti – 1 kpl.

Selleri vihreät – 2 viipaletta

Sipulit – 1 kpl.

Curry – veitsen kärjessä

Suola – maku

Mustapippuri – maku

  • 98 kCal
  • 1 tunti

Ruoanvalmistusprosessi

Pangasius on kala, jolla on hyvät gastronomiset edut. Sen lihaa on kohtalaisen rasvainen ja miellyttävä maku, Venäjällä sitä kutsutaan usein merenkuluksi, mutta tämä nimi ei koske sitä. Pangasiuksen kevyen lounaan tai illallisen valmistelu on hyvin yksinkertaista, tänään leivomme sitä kasvispehmusteisessa uunissa.

Valmista tärkeimmät ainesosat.

Pippuri, kaali, tomaatit, sipulit, jotka leikataan suunnilleen kuin salaattia, katso kuvia. Levitä porkkanat keskikokoisella makralla.

Paista vihannekset paistinpannulla kasviöljyllä. Prosessissa paahtaminen, kausittavat ne mustalla pippurilla ja curry, ja lisää suolaa. Laita paistetut vihannekset leivinastiassa.

Pese kala ja kuivaa paperipyyhkeillä. Leikkaa fileet pieniksi paloiksi, aseta ne vihannesten päälle paistovaljaaseen.

Kalaa päällään jauhettua juustoa ja kaadetaan kaikki jogurtilla, munanviljelyllä. Voit myös koristella lautasen viiriäistä munia, mutta tämä ei välttämättä ole valinnainen elementti.

Me leivotamme pangasius-fileen uunissa

Muoto leivontaan, poista uuni esilämmitettävässä uunissa 200 asteeseen ja paista pangasius 35-40 minuuttia. Kun astia on valmis, koristele se vihreillä.

Pangasius vihannesten tyynyllä

Kalat ja vihannekset on poistettava astiaan ja annettava pöydälle.

Pangasius-fileetti paistetaan uunissa

Bon appetit!