Erinomainen resepti sukkulasalaatin purkamiseksi uunin juustoraastilla. Ihanteellinen illallinen tai lounas, voit käyttää riisiä tai perunoita.

Ainesosat

Nerka – 5 pihvejä

Munien proteiinit – 2 kpl.

Juusto – 50 g

Mausteet “kaloille” – 2 hyppysäilyä

Öljy – leivontaan

Suola – maku

  • 165 kCal
  • 25 min.

Ruoanvalmistusprosessi

Haluan jakaa yhden vaihtoehdoista paistettua sockeye-lohta uunissa. Sekoittuneiden soikeiden fileet leipomisprosessissa peitetään juustolla ja proteiinilla “takki”, jonka tuloksena on mehukas ja ruokahalu. On suositeltavaa palata valmiiseen astiaan välittömästi, vaikka tällä tavalla valmistettua sockeyea voidaan lykätä jonkin aikaa. Esikuumennettu palvelemaan, se ei melkein menetä juoksevuuttaan ja makua.

Sokerijuurikkaan lisäksi juustoraastetta kypsennetty voi olla mikä tahansa punainen kala. Näkymä vaaleanpunaista lohta, keta, taimen, lohi. Tämä kirjoitin nousevien hintojen mukaisessa järjestyksessä ja sockeye-lohta kustannuksella jonnekin tämän listan keskelle.

Ainesosissa ne ilmaisivat valmiita “kaloille” mausteina, koska sopivat erilaiset variantit sekä yksinkertaisesti tuoreet tai kuivat vihannekset persiljaa, jauhettuja mausteisia tai tuoksuvia paprikaa, sitruunamehua ja kuoria. Laukkuni maustetaan valkoista pippuria, sahramia, humalaa suneliä ja inkivääriä.

Jotta kypsennät sockeye-salaattia juustolla uunissa, valmistele ainesosat luettelossa.

Sekoittimen lohen ainesosat uunissa

Jos ostat jo valmiita fileitä, valmista kala itse. Voit tehdä tämän katkaisemalla sockeyen lohen ihon ja poistamalla harjan luista. Ripottele linnunfileitä mausteilla muutaman minuutin ajan. Suolalla on oltava varovainen, sillä juusto antaa vielä suolaisuutta.

Levitä kalaa mausteilla

Aseta viipaleet sukkalankaa lämmitettyyn uuniin leivinpaperiin, rasvaisella voin tai kasviöljyn avulla. Paista 7-10 minuuttia 180-200 asteessa.

Laita kalaa leivinpaperiin

Kun kala on uunissa, valmistele täyttö, eli “turkislakki”. Vatkaa munanvalkuaiset kunnes valo.

Voittaa proteiinit

Lisää raastettua juustoa kovaa tai puolikiinteää lajiketta ja sekoita.

Laita juusto

Ota leivinpelti sianlihan lohikappaleista uunista nopeasti, peitä ne nopeasti proteiinijuurimassalla ja palauta se takaisin vielä 7-10 minuuttia.

Laita juusto kalalle

Juicy ja erittäin maukas sockeye, kypsennetty uunissa, valmis.

Kuva sockeye lohta uunissa

Tarjoa sockeye -loita, jossa on koristekasvit, riisi tai vihannekset.

Resepti soikea lohta uunissa

Bon appetit!