Valmista kotona, niin kala voi jopa aloittelija rakastajan. Yksi ruhon dorado riittää osalle, joten valmistamme sen osittain.

Ainesosat

Dorado – 3 kpl.

Mausteita kaloille – 2 rkl.

Suolaa – 1 tl.

Oliiviöljy – 2 rkl.

  • 96 kCal
  • 30 min.

Ruoanvalmistusprosessi

Jos et ole koskaan syönyt Doradoa, sinun on ehdottomasti kokeilla tätä kalaa! Juicy, tarjous, ja kuinka hyödyllinen! Sisältää vitamiineja B1, B2, B12, paljon jodia, sinkkiä, kaliumia ja kalsiumia. Kalat ovat täysin kaloreita, mutta erittäin herkullisia!

Ensin yritin dorado-grilli mausteissa Kreikassa, ravintolassa. Minua kehotettiin kokeilemaan sitä, mutta aloin kieltäytyä, koska olen todella peloissaan kaloista, mutta olin vakuuttunut siitä, että Doradossa on hyvin vähän luita ja ne voidaan helposti poistaa, minkä takia minut suostuttiin.

Kalaa keitettiin grillillä, jossa oli erilaisia ​​mausteita. Yritin Dorado tuolloin, rakastuin häntä. Totta, tämän kalahinnan hinta ravintolassa puree. Valmista sama kotona, tämä kala voi jopa aloittaa emännän, ja raha on paljon halvempaa.

Yleensä yksi ruhon dorado riittää osaan, joten me kypsennämme osan osittain.

Valmista kaikki tarvittavat tuotteet.

Ainekset dorado-grillille mausteissa

Dorado keittää pääsi. Me puhdistamme kaloja sisätiloista ja puhdistamme vaa’at. Pese kala sisälle ja ulos. Puhumme paperipyyhkeistä. Jotkut leikkaavat kalan iholla, en, kalat ja ilman niitä paistetaan hyvin.

Puhdista kala

Kalalajit ovat parempia valmistautua. Sekoita mausteet suolalla.

Sekoita mausteet suolalla

No, me kaada kukin ruho mausteisiin. Jätämme marinoituja mausteita 30 minuutin ajan.

Levitä kalaa mausteilla

Grillaa paistinpannu korkealla lämmöllä. Levitämme kalanruhot paistinpannuun ja paistamme molemmin puolin 2-3 minuuttia, jotta iho paahtaisi. Sitten vähennä tulen keskipitkän ja kypsennä kala näin: 3 minuuttia toisella puolella, käännä, 3 minuuttia toisella, käännä uudelleen. Ja niin pari kertaa.

Laita kala pannulle

Valmis dorado-grilli mausteissa on tarjolla vihanneksia, keitettyjä perunoita, riisiä. Sopii kaloille ja erilaisille kastikkeille.

Yksi kastikkeista, joka soveltuu hyvin Doradoon, on Aviomies.

Kuva dorado-grilli mausteista

Delicious, mehukas, rapea Dorado on erinomainen juhla-ateria! Hapata kala sitruunamehulla ja jatka aterian.

Bon appetit!

Resepti dorado grillille mausteissa