Chokolade vanilte er en uundværlig ingrediens i madlavning. Tyk, viskøs, blank og meget chokolade-smagt – fristelse i sin rene form!

Ingredienserne

Ægg af kylling (æggeblomme) – 4 stk.

Mælk – 500 ml

Sukker – 100 g

Majsstivelse – 2 spsk.

Hvede mel – 2 el.

Chokolade sort – 1 flise (90-100 g)

Kakaopulver – 1-2 spsk.

Smør – 20-50 g (valgfrit)

  • 219 kCal
  • 20 min.

Madlavningsproces

Lækre chokoladeflaske i madlavning – en ting absolut nødvendigt. En sådan fløde er en uundværlig komponent til kager og kager, en smuk selvstændig dessert og en meget appetitiv tilsætning til en morgen bolle eller skål. Det er helt universelt og relevant hele året rundt. Og med sin silkeagtige tekstur og utrolig forførende aroma, shop pasta og saucer “med smag af chokolade” intet at konkurrere.

Tyk, viskøs, blank og utroligt chokolade-smag, chokoladefrugt er en fristelse i sin rene form! Enhver dessert eller wienerbrød, suppleret med en sådan luksuriøs creme, skinner bare! Du kan dog bare tilføje en håndfuld bær eller stykker af frugt til fløden – du får en saftig og utroligt velsmagende dessert, som ikke er skammelig og på festbordet at indsende. Og madlavning i 5 minutter! Prøv det!

Billede af chokolade vanille

Forbered ingredienserne på listen.

Ingredienser til chokolade vanille

Adskil æggeblommer fra proteinerne. Tilsæt sukkeret.

Pisk æggerne i et par minutter, indtil sukkeret er opløst, og der opnås en let luftblanding.

Slå æggeblommer med sukker

Tilsæt 1-2 spsk. kakaopulver, knivspids salt, 2 spsk. stivelse og 2 spsk. mel og bland igen alt grundigt.

Tilsæt tørre ingredienser

Mål mælken ud og tilsæt chokoladen. Ved lav varme bringes mælken til kog, omrøres, indtil chokoladen opløses helt.

Bryd chokoladen

Gradvist, omrøring, tilsæt varm chokolademælk til de slagne æggeblommer. Tilsæt mælk i portioner og omrør hele blandingen. Først tilsæt 1-2 spsk. mælk, så blandingen opvarmes, og derefter gradvist øge mængden – så æggene ikke hærdes på grund af virkningen af ​​høj temperatur.

Fyld ca. halvdelen af ​​den varme mælk, den afkølede del kan tilsættes i et trick og hælde i et tyndt trickle.

Kombiner mælk med chokolade

Den resulterende blanding, stamme og hæld i en gryde eller gryde.

Stam chokoladeblandingen

Placer fløden på en lille ild, og konstant omrøring med en visp, kog indtil tyk.

Processen kan tage flere minutter, men efterhånden vil skummet på overfladen af ​​blandingen forsvinde, og massen bliver tæt og skinnende.

Kremens beredskab kan ses visuelt – på overfladen af ​​fløden er der ret klare spor af corolla. En anden klassisk test er at dyppe en ske i cremen og derefter løfte den over beholderen. Den færdige chokoladeflaske dækker skeden med et tykt lag og drænes fra skeen med en enkelt tråd. Skub fingeren på skeen – der skal være en klar sti.

Kog cremen

Sluk for varmen og hæld fløden i en skål eller skål til endelig afkøling. På dette tidspunkt er det allerede ret tykt, men når det køler ned, vil det blive tykkere.

Hæld chokoladecreme i skålen

Sæt overfladen af ​​de varme creme stykker smør. Efter smeltning danner smørret et beskyttende lag på fløden, på grund af hvilken en film ikke dannes på overfladen af ​​den afkølede creme. Når fløden er helt kølig, skyll den igen, indtil der opnås en ensartet masse.

Hvis smøret ikke er til stede, kan du skumme overfladen af ​​cremen med madfilm, så filmen berører cremen.

Sæt smørret

Chokoladeflåden er klar! Bon appetit!

Chokolade Custard Opskrift

Klar chokolade vanille