Meget velsmagende konditorivarer med vanilje, som kan forberedes til både familiethe og et festligt bord.

Ingredienserne

Mælk – 125 ml

Vand – 125 ml

Smør – 100 g

Hvedemel – 150 g

Æg – 4 stk.

Saltklemme

Sukker – 1 tsk.

Custard:

Mælk – 650 ml

Æg – 2 stk.

Sukker – 250 g

Vanillin – 1 g

Smør – 100 g

Hvedemel – 160 g

  • 230 kCal
  • 2 timer 30 minutter

Madlavningsproces

I vores familie er både profiteroles og eclairs meget populære, så jeg koger regelmæssigt disse lækre kager. Faktisk er cook profiteroles slet ikke svært, vigtigst af alt, overholder nogle regler, som jeg vil diskutere i denne opskrift. Profiteroles med custard vil være en vidunderlig tilføjelse til en kop te eller kaffe.

Opskrift på profiteroles med vanille

For at forberede profiteroles skal du forberede de nødvendige produkter fra listen.

Ingredienser til profiteroles med vanille

Hæld vand og mælk i en gryde, tilsæt smør. Sæt panden på en lille ild. Vent, indtil smørret smelter, og bland kogemidlet. Tilsæt salt og sukker.

Sæt smørret i mælken

Sigt mel i en separat skål. Når blandingen koger i en gryde, hældes melet i en beholder og straks fjerner gryden fra ilden.

Tilsæt mel

Ved hjælp af en spatel blandes blandingen godt, dejen skal samle i en klump og falde bag væggene i panden. Lad dejen afkøles lidt.

Brew dejen

Derefter sætter dejen i skålen af ​​fødevareprocessoren og tilføjer æg et ad gangen.

Kør ægget

Dejen skal vise sig at være blød, cremet. Æg kan have brug for 3-4 stykker, nogle gange 5, alt efter størrelse.

Slog dejen med æg

Sæt dejen i en kulinarisk taske med en dyse og læg den på en bakkeplade 4-5 cm fra hinanden.

Sæt dejen på et bageplade

Ovn til opvarmning op til 200 grader. Sæt billets i det og bages i 10 minutter. Derefter reduceres temperaturen til 180 grader og koges kagerne i yderligere 30 minutter. For at afkøle kager er det nødvendigt i slukket, men lidt åbnet ovn, forskelligt fra den skarpe temperaturfald, som dejen kan falde af.

Bage Profiteroles

Mens dejen bliver bagt, skal du lave mad. For at gøre dette skal du slå æggene i gryden, tilsæt et glas mælk og mel. Rør blandingen grundigt med en visp.

Kombiner mel, æg og mælk

Separat bringes til kogning af den resterende mælk, tilsæt sukker og vanillin i det, rør godt. Hæld mælken ind i melblandingen i et tyndt træk, omrør konstant, så æggene ikke krøller. Put sautépanden på ilden, og kog cremen, omrør i 15 minutter. Cremen skal tykke og holde på corolla.

Kog cremen

Lad cremen afkøle til stuetemperatur og tilsæt et blødt smør til det i portioner og pisk godt. Dæk cremen med en madfilm “i kontakt”, så toppen ikke danner en skorpe.

Dæk cremen med en film

Kølede profiteroles med en kulinarisk taske fyldt med fløde og til hjemmeduft, kan du simpelthen klippe dem i halvdelen og fylde det med en ske. Vi hælder kaffe eller te og serverer profiteroles med creme til bordet.

Foto profiteroles med vanille

Profiteroles med vanille

Klar profiteroles med vanille

Bon appetit!

Profiteroles med vanille