Recept za jednostavnu nagnutu juhu od smrznutog povrća u žurbi! Posuđe sadrži skladište vitamina i pogodno je i za vegetarijance.

Sastojci

Smrznuto povrće – 200 g

Luk – 1 kom.

Krumpir – 3 kom.

Vermicelli – 5 žlica.

Češnjak – 2 kriške

Sol, crni papar – okus

Zeleni luk, kopar – okus

  • 86 kCal
  • 1 sat

Proces kuhanja

Predlažem vam brz i jednostavan recept juhe od povrća sa smrznutog povrća. Njegova je osobitost da glavni sastojci – smrznuto povrće – već su izrezani i spremni za kuhanje, što olakšava rad kućanica u kuhinji. U trgovini koristim meksičku smjesu, koja uključuje grah graha, grašak, kukuruz, mrkve i paprike. Krumpir i luk također sam stavio u juhu kako bi dobili više srdačan jelo, ali već je izrezano izravno tijekom kuhanja. Međutim, to možete učiniti unaprijed: presiječite svoje omiljene i potrebne za juhu povrća i pošaljite ih u zamrzivač.

Osim toga, juha od smrznutog povrća je mršav, što znači da se lako može postati jelo vegetarijanske prehrane. Ako želite dobiti hranjivu i hranjivu juhu, upotrijebite kao temelj svake juhe od mesa.

Vermicelli u juhu od smrznutog povrća stavio sam kako bi se povećala sitost i gustoća. Ako volite tekuće juhe, savjetujem vam da upotrijebite vrlo malo vermičica ili ne stavite ju u juhu. Tako će ostati transparentniji i lakši.

Dakle, za pripremu juhe od povrća zamrznuto trebamo sljedeće sastojke.

Sastojci za povrtnu juhu od smrznutog povrća

Posuda za juhu (2,5 litara) gotovo je potpuno napunjena filtriranom vodom i zapaljena. U ovom trenutku, rezati krumpir na prikladan način. Bacimo sastojak u kipuću vodu.

Rezani krumpir

Dobro odresite odresane luk i češnjak. Bacimo posudu nakon krumpira. Kuhajte juhu 15 minuta.

Mrljeći luk i češnjak

Nakon određenog vremena možete poslati u tavu i zamrznuto povrće. Čekamo da se juha kuhati i kuhati još 10 minuta.

Bacio je povrće u posudu

Posljednji u juhu smrznutog povrća poslali su vermičele. Učinit će jelo više debelom u dosljednosti.

Bacanje vermičela

Samo slane i paprene juhe kušajte i kuhajte još 5 minuta. Spremna juha ostavljena je ispod poklopca da se ulijeva 20-30 minuta. Za to vrijeme njegov će okus postati zasićeniji, a juha će biti napunjena aromom povrća.

Priprema juha od povrća

Možete odmah poslužiti juhu na stol, ukrašavajući jelo svježim kopčama ili lukom. Bon appetit!

Recept za juhu od povrća s povrćem