Klasszikus és gyors tészta manti (tojás nélkül). A postai lehetőség vegánok és vegetáriánusok számára alkalmas. Tésztaféléket főzzel rajta.

Az összetevők

Liszt – 500 g

Víz 250 ml

Növényi olaj – 1 evőkanál.

Só – 0,5 ts.

  • 235 kCal
  • 10 perc.

Főzés

Ez a tészta univerzális. Ezzel nem csak manti, vareniki, hanem házi készítésű tésztát is főzhetnek. Üzbegisztánban hagyományosan a tojást soha nem adták hozzá a tésztához. Egyrészt nem volt több tojás, és a másik – miért, ha főzni, és így. A tészta teljesen nem forralt, tökéletesen tartja a formát, és a tojás csak sűrűbbé és merevebbé teszi. A tojás hasznos lehet más célokra.

A manti tojás nélküli teszt elkészítéséhez a következő termékeket vesszük.

Összetevők a manti tojás nélküli teszteléshez

Egy kényelmes edénybe öntsük az egész lisztet, adjunk hozzá sót és keverjük össze. Azt írtam, hogy hozzáadunk fél teáskanál sót, de hozzá egy kicsit.

Töltsünk sót a lisztbe

A közepén, hogy egy lyukat, és öntsük a vizet.

Öntsük a vízbe

Ezután hozzáadjuk a növényi olajat.

Öntsük az olajat

Gyúrjuk össze a tésztát mantira. Itt kell nézni: ha a liszt túl sok, akkor egy kicsit több vizet. A liszt különbözhet, és a pontos arányokat nagyon nehéz megfigyelni.

Gyúrja a tésztát

A lényeg az, hogy a tésztát gyúrjuk az asztalra, amíg teljesen sima marad, amíg meg nem áll a kezekhez és az asztalhoz. Ne adjon hozzá több lisztet. Fordítsa a tésztát egy fóliába, és hagyja a kívánt konzisztenciát az asztalon. Ha a tészta sűrűvé vált, majd vylezhivaniya után sokkal puhább lesz.

Fotó a manta sugárzás nélküli tojások vizsgálatához

A tésztát a tojás nélküli manti készen áll. A dudák nagyon könnyen elkészíthetők, még a lisztet sem szükséges a hengerléshez.

A tojás nélküli manta-sugár tesztjének receptje