Upea peruna rapeilla röyhtäyksillä – se on erittäin maukasta, tuoksuva, ravitseva ja halpa!

Ainesosat

Perunat – 2-4 kappaletta.

Sianlihaa – 30 g

Sipuli – 1 kpl.

Suola – maku

  • 124 kCal
  • 30 min.

Ruoanvalmistusprosessi

Eh, perunat, kyllä ​​rypäleillä, kyllä ​​tomaatin kanssa … Laulu. Rakastan paistettuja perunoita, intohimoa, mutta en salli itseni niin usein. Ja Jumala ei kyllä ​​kyennyt rasvaa, kuinka monta vuotta, mutta täällä tapaus sopii.

Saloa voi käyttää tuoreena pakastimesta tai jo suolaa. Minun pekoni, jonka kerros oli, meni minulle Ukrainasta, joten se on jo suolattu. Otamme perunat paikallisilta, mieluiten makeilta, lajikkeilta, jotka ovat karkeita ja helposti keitettyjä.

Joten ruoanlaittoon tarkoitettujen paistettujen perunoiden ruoanlaittoon tarvitsemme kaikki luettelossa olevat ainesosat.

Ainekset paistettuja perunoita varten cracklings

Kuori sipuli ja perunat. Salo leikataan pieniksi nauhoiksi lämpenemisen helpottamiseksi.

Leikkaa rasva

Paista rasvojen viipaleet kuivaan paistinpannuun kunnes nuudut. Odota, kunnes kaikki on hukkunut ja kuivattu. Ne, jotka rakastavat lanttia, ovat pehmeämpiä, et voi polttaa sitä voimakkaasti. Mutta sitten se ei ole räikeitä.

Paista pekonia

Paahdonpalaset asetetaan paistinpannuista niin, että se pysyy rapeana. En voinut hillitä itseäni ja syödä muutamia viipaleita mustalla leivällä ja tuoreilla sipulilla – talonpoikaista välipalaa))

Laita rasva paistinpannuun

Leikkaa perunat mukaviksi viipaleiksi tai olkiin.

Leikkaa perunat

Paista perunat rasvasta, kunnes ne ovat kevyesti ruskistuneet. Koska rasva oli suolaista, minun ei tarvinnut paimentaa perunoita.

Paista perunat

Lisää hienonnettu sipuli ja paista kunnes valmis.

Laita sipulit ja perunat

Valmiit perunat, jotka on ripoteltu rypytyksillä ja tarjoillaan välittömästi vihannesten, ajikan, kanssa, mitä sielu haluaa. Paistetut perunat, joilla on halkeamia, ovat valmiita maistelemaan!

Paista perunat sipulit

Oh, ja pogurmanim … Bon appetit!

Resepti paistettuja perunoita varten cracklings