En fremragende opskrift på at pakke sockeye salat med ostfudge i ovnen. Ideel middag eller frokost, du kan servere med ris eller kartofler.

Ingredienserne

Nerka – 5 steaks

Proteiner af æg – 2 stk.

Ost – 50 g

Krydderier “til fisk” – 2 knivspidser

Olie – til bagning

Salt – efter smag

  • 165 kCal
  • 25 min.

Madlavningsproces

Jeg vil gerne dele en af ​​mulighederne for bagning af sockeye laks i ovnen. Stykker af sockeyefileter i forbindelse med bagning er dækket af en “pels” af ost og protein, hvilket resulterer i saftigt og appetitvækkende. Det er tilrådeligt at servere den færdige skål straks, selv om sockeyeen, der er forberedt på denne måde, kan udskydes i et stykke tid. Forvarmet til servering, det taber næsten ikke sin juiciness og smag.

Ud over sockeye kan bagt under ost-hvide frakker være enhver rød fisk. Der er udsigt til pink laks, keta, ørred, laks. Dette skrev jeg i rækkefølge af stigende priser og sockeye laks til en pris et sted midt i denne liste.

Ingredienserne er som krydderier klar til at “fiske”, fordi det passer forskellige muligheder, samt en frisk eller tør persille, jord skarpe eller allehånde, citronsaft og citronskal etc. På min taske krydderier er skrevet hvid peber, safran, humle og ingefær humle.

For at lave sockeye salat med ost i ovnen, lav ingredienserne på listen.

Ingredienser til sockeye laks i ovnen

Hvis du har købt ikke allerede færdige fileter, skal du forberede fisken selv. For at gøre dette skal du afskære sockeye laksens hud og fjerne ryggen med knoglerne. Drys mørbradfileterne med krydderier i nogle få minutter. Med salt skal du være forsigtig, fordi osten stadig giver saltholdighed.

Gratefisk med krydderier

Sæt skiverne af sockeye i en opvarmet ovn på et bageplade smurt med smør eller vegetabilsk olie. Bages i 7-10 minutter ved 180-200 grader.

Sæt fisken på bagpladen

Mens fisken er i ovnen, skal du forberede påfyldningen, det vil sige “pelsbeklædningen”. Pisk æggehvider indtil lys.

Slå proteinerne

Tilsæt revet ost af hårde eller halvfaste sorter og bland.

Sæt osten

Tag bagningsbakken med stykker sockeye laks fra ovnen, dækk dem hurtigt med en proteinostmasse og returner den igen i yderligere 7-10 minutter.

Sæt osten på fisken

Saftig og meget velsmagende sockeye, kogt i ovnen, klar.

Billede af sockeye laks i ovnen

Server sockeye med garnishes fra kartofler, ris eller grøntsager.

Opskrift på sockeye laks i ovnen

Bon appetit!