Pasta med fisk og skaldyr i tomatsauce er en af ​​de klassiske retter fra middelhavsretter, lyse og smagfulde og i udseende.

Ingredienserne

Pasta – 360 g

Seafood cocktail – 300 g

Rejer – 100 g

Tomater i egen saft – 400 ml

Olivenolie – 2 el.

Løg – 1 stk.

Hvidløg – 1 tand

Salt, peber, grønne – til smag

Vand til madlavning macaroni – efter behov

  • 144 kCal
  • 25 min.

Madlavningsproces

Pasta med fisk og skaldyr i tomatsauce er en lækker og lækker skål med middelhavsretter. Af den måde er denne delikatesse også egnet til ikke-strenge faste dage. For at koge det simpelt og hurtigt, er der absolut ingen vanskelige øjeblikke. Det eneste der kan pumpes op er lav kvalitet skaldyr, så sørg for at lugte dem før madlavning. Kvalitet, ikke forkælet skaldyr har næsten ikke en karakteristisk lugt af fisk (og har ikke nogen ubehagelig lugt overhovedet). Deres duft er frisk, efter min mening – lidt sødlig.

I begyndelsen af ​​tilberedningen af ​​denne skål skal alt fisk og skaldyr være fuldstændigt optøet – isen vil have en anden madlavningstid. I Middelhavets køkken er sædvanligvis normalt udsat for meget kort varmebehandling. Den eneste undtagelse er blæksprutter (og relateret blæksprutte og blæksprutte). De er tættere der end dem, der normalt sælges i Rusland, og kræver en længere tilberedningstid. Derfor producere af min frosne blanding af fisk og skaldyr: han finhakede dem fint. Hvis du laver pasta med fisk og skaldyr i en tomatsauce, ikke fra den færdige blanding, men fra individuelle ingredienser, så se hvilken farve du har blæksprutter. Hvis kødet er næsten rent hvidt – dette er sydligt, skal de først introduceres. Hvis lyserød-gullig-grå (kortere, ikke hvid) – det er nordlig, har de nøjagtigt samme tilberedningstid som rejer og muslinger, de behøver ikke at blive skåret mindre eller ind i resten.

Naturligvis, hvis du har gode modne tomater, så kan du bruge den med pasta med fisk og skaldyr. Kun dem, ideelt set, skal scannes, skrælles fra huden og frøene og skæres. Når du steger, skal du kontrollere, om de er sure. Hvis sur – det slukker med en lille mængde sodavand og sukker. For at gøre skålen hurtig og uden problemer, foretrækker jeg at bruge hakket tomater i min egen saft eller tomathandelsvind (noget som tykt tomatsaft) til denne opskrift.

Farven og typen af ​​pasta spiller generelt ingen rolle. Sort pasta er malet sepia, det ser ud til, det kunne have en yderligere smag af skaldyr, men jeg har aldrig været i stand til at prøve det i mit liv. Det ser selvfølgelig meget originalt ud, men hvidt i denne ret – ikke næppe værre, men møder – meget oftere.

Ingredienser til pasta med fisk og skaldyr i tomatsauce

Løg og hvidløg renses og finhakket.

Skær løg og hvidløg

Løg steges i olivenolie, indtil den er gennemsigtig og gylden eller brun. Det skal nødvendigvis blive blødt. Hvis du ikke kan lide den udtalte smag af hvidløg, så er det bedre at tilføje det til løget i slutningen af ​​stegningen. Jo mere du elsker den lyse hvidløg, jo tættere på slutningen af ​​madlavningen skal det introduceres.

Stek løgene op

Når løget faktisk er klar, kog vandet, tilsæt lidt salt til det og kog pastaen i det, ifølge manualen på pakken.

Brew pasta

Til løgene tilsættes skaldyr, tomater, hvidløg og krydderurter og stuv det hele sammen i en stille eller medium ild i ca. 10 minutter.

Fry fisk og skaldyr

I slutningen af ​​kogningen, når tomatsausen fortykkes, salt og peber. Du kan dryske selv friske urter-krydderier.

Sæt tomatsausen

Den færdige pasta efter afløb af væsken kastes enten i panden og blandes med saucen eller spredes på en plade og hældes med sauce ovenfra. Efter min mening er det mere lækkert – det første, selvom det ser neater ud, selvfølgelig det andet.

Pasta med fisk og skaldyr i tomatsauce

Pasta med fisk og skaldyr i tomatsauce er klar. Bon appetit!

Opskrift på pasta med fisk og skaldyr i tomatsauce

Føl dig selv på Middelhavet!

Foto pasta med fisk og skaldyr i tomatsauce