Koteletter fra krabbepinde med ost og hvidløg er absolut fantastiske varme skål med en konsistens af brændt camembert og smag af fisk!

Ingredienserne

Krabbepinde – 250 g

Ost hård – 150 g

Æg – 2 stk.

Mel – 1 el.

Breadcrumbs – 45 g

Hvidløg – 1 tand

Salt, sort peber – til smag

Olie – til stegning

  • 237 kCal
  • 30 min.

Madlavningsproces

Koteletter fra krabbepinde med ost og hvidløg var en komplet opdagelse for mig! Før jeg læste navnet på opskriften på internettet – det forekom mig aldrig, at sådan noget kunne eksistere! Alt mit sind, vant til mere konventionelle metoder til forbruget af fisk i almindelighed og krabbe pinde i særdeleshed, desperat oprør … Men jeg har en søn, som fisk eller anden grund, absolut ikke spise, men han elsker crab stick. Så jeg skurk norovlyu puffe det indeholdt sporstoffer i fisk mindst på denne måde. Generelt var jeg nødt til at tage en chance og lave koteletter. Og du ved, de var meget mere lækre end hvad fantasien malet mig! Det eneste – ikke se på dem smage lighed med normale fiskefrikadeller: varm, de er mere ens i konsistens til kroketter eller stegt Camembert: kremisto-blød indeni, med en dejlig sprød udenfor. Smag … Smag er ikke barnlig og ikke kødret. Generelt. At smage det – en kølig varm forretter! Kun når helt køle ned – ja, så bliver det ligesom fiskefrikadeller.

Min opskrift er designet til brug kværn, så behovet eller frosset crab stick, ekstraheret fra fryseren i 1 time før starten af ​​forberedelse til det, eller friske, der er fastfrosset til det punkt, at de ikke længere er blød, men endnu ikke fast som is. Krabbepinde – 250 gr. Ost (jeg har en ung gouda) – 150 gr. 2 æg, 1 fed hvidløg, salt og peber efter smag. Hvede mel – 1 spsk, breadcrumbs – 45 gr. Og og mere – olie til stegning. Mere, fordi sådanne ting er gode, som det var, at fryse, dvs. nedsænkes i smør til halv tykkelsen af ​​koteletter.

Ingredienser til koteletter fra krabbepinde med ost og hvidløg

Jeg savner både krabbepinde og stykker ost, der kryber ind i stikkontakten på kødkværnen gennem en kødkværn gennem en dyse med store huller. Frosne krabbepinde kan rives på et riveapparat, der ikke udsættes for frysning – hugg kombinationen eller helikopteren. Det samme med ost – jeg tror alle vil finde ud af, hvordan man skal male den.

Vrid krabbepinde og ost i en kødkværn

Vi introducerer i fyldet et æg, hakket hvidløg og salt og peber gennem hvidløg. Overdrive det ikke med krydderier – sticks og ost har nok af deres egen smag. Vi blander blandingen til ensartet.

Tilsæt æg, hvidløg, salt og peber

Vi danner 4 koteletter, og vi hælder dem i mel.

Rul kødstykkerne i mel

Det andet æg blandes med en gaffel i en skål, hvor det er rigtigt at dyppe en kotelet.

Slå i ægskål

Vi dypper pattiesne i et løsgjort æg, hvorefter vi bruser dem i brødkrummer.

Rul kødstykkerne i brødkrummer

Vi opvarmer stegen i olie og steger koteletter fra krabbepinde med ost fra alle sider indtil gyldenbrun (ca. 5 minutter).

At stege koteletter

Fra det øjeblik jeg begyndte at tage filmen ud af krabbepindene, indtil klar, 30 minutter. Som blev forfulgt af 1 time optøning. Efter min mening et godt resultat!

Billede af koteletter fra krabbepinde med ost og hvidløg