A tésztában sült almák illatos és ízletes alternatívát kínálnak az alma palacsintákra, amelyek mind felnőtteknek, mind gyermekeknek felszívódnak.

Az összetevők

Alma – 3 db. közepes méretű

Citrom (lé) – 1 szelet (opcionális)

Fahéj por – ízlés szerint

Csirke tojás – 2 db.

Kefir – 200 ml

Vanillin – 7 g

Cukor – 2-3 evőkanál.

Só – 1 csipetnyi

Növényi olaj – 2 evőkanál. + sütésre

Teljes kiőrlésű liszt – 180-190 g

Sütéspor – 1 tk.

  • 189 kcal
  • 40 perc.

Főzés

Alma, sült tészta – egy egyszerű, mégis látványos étel, ami tökéletes reggeli vagy snack a nap folyamán. Lényegét tekintve ez az étel emlékeztet a palacsinta almás, csak még felforgat. Ha a palacsintát sok tésztát tarkított kis, néha kevés kézzelfogható darab alma, minden fordítva – az almát szeletelt gyűrűk uralják, és állítsa be a teljes íz az edény, és körülöttük egy vékony réteg tészta, csupán hangsúlyozza és kiemeli a finom ízét. Minimális erőfeszítéssel, a szokásos ferösszetevőt szokatlan, finom étel, ami örömet az egész családnak. Próbálja ki!

A sült almák receptje a tésztában

Ahhoz, hogy a sült almát a tésztába készítsük, meg kell adnunk a felsorolt ​​összetevőket.

Hozzávalók a tésztába sült almákhoz

Kombinálni kefir, vanillin, cukor, tojás, só és növényi olaj.

Kombinálni kefir, tojás, cukor és vaj

Egy habverővel vagy villával keverjük össze a hozzávalókat, amíg simák. Nem szükséges a keveréket célszerűen habverni.

Verjük meg a tömeget egy habverővel

Add kis részletekben keverékét lisztet, keverve szétesést elősegítő, ilyen módon egy tésztát, az összhang a sűrű krém-szerű.

Adjunk hozzá lisztet

Keverjük fel a tésztát

Hámozzuk le az almait a héjról, kb. 0,5 cm vastagságú gyűrűkké vágva, távolítsuk el a magokat.

Tiszta almát

Enyhén megszórjuk citromlé alma (szelet 1), úgy, hogy azok nem a sötét és szerzett pikáns aroma árnyék, majd megszórjuk őrölt fahéj (ha, mint a fahéj, lehet szórni mindkét oldalon). Fahéj ad az étel ízét, és az is hozzájárul, hogy az a tény, hogy a tészta jobb ragaszkodni a felszínre egy szelet almát.

Leveszi az almát fahéjjal

Másik megoldás, dip Almaszeletek a tésztát, és helyezzük fűtött serpenyőben, kikent egy vékony réteg növényi olaj. Ha nem tapadós serpenyőt használsz – az alma gyűrűket sütjük száraz serpenyőben.

Tegye a tésztát a serpenyőbe

Alvás almát közepes lángon 3-4 percig mindkét oldalon, egészen aranyáig. Ebben az esetben az almák szeletek nyersekké válnak, íze gyümölcslevek, de megőrzik textúrájukat és integritását.

Ha szívesebben megsütjük a alma több – fordult a almakarikákkal, fedjük le az edényt fedővel, és főzzük további 4-5 percig, az almát közepes lángon, amíg a kívánt doneness.

Sült palacsinta

A tésztába sült almák készen állnak a kóstolásra.

Fotó sült almák tészta

Rántott almák tésztából