Egy egészséges és nagyon finom falat az egész családnak. Mind a felnőttek, mind a gyerekek szeretik. Gyorsan elkészített és gyorsan evett …

Az összetevők

Lavash – 1 db.

Peking káposzta – 80 g

Édes paprika – 80 g

Friss uborka – 80 g

Sertéshús – 100 g

Dill – 5 ágat

Zöldhagyma – 5 ág

Só – ízlés szerint

Pepper fekete föld – ízlés szerint

Szárított rozmaring – ízlés szerint

Napraforgóolaj – sütéshez

Majonéz – ízlés szerint

  • 195 kcal
  • 1 óra

Főzés

A házi készítésű sáfrányos sáfrány egy egészséges és nagyon ízletes snack az egész család számára. Mind a felnőttek, mind a gyerekek szeretik. Shaurma hamar felkészül. A töltelékhez friss vagy pácolt zöldségeket, sok zöldséget, húskészítményt és nem csak. Sütést és diétát készíthet, ha ragaszkodik egy diétához.

Főzéshez vegye be ezeket a hozzávalókat.

Hozzávalók házi készítésű sáfrányhoz

Az első dolog sertés főzésére. Jobb a sertésborda használata. Egy adag elkészítéséhez csak kb. 100 g sertéshús szükséges. Húsdarabok mossa és száraz mindkét oldalon egy szalvétával. Dörzsölje sóval, őrölt borssal, rozmaringgal. Hagyja 20-30 percig.

Rántott húst fűszerekkel és sóval

Addig készítsd el az összetevőket. Zöldség és zöldség mossa, száraz papírtörülközővel. Vágjon szét csíkot. Dill apróra vágott.

Grillezni zöldségeket és zöldségeket

A napraforgóolajjal zsírozzuk a szokásos vagy grilltálat. Jól felmeleged. Fektesse a sertés darabokat. Mindkét oldalról magas hőmérsékleten süsse meg, amíg aranybarna. Sült sertéshús hideg és apróra vágott.

Húsdaráló

A lavash egyik oldalán a Pekinese káposzta, bolgár bors, friss uborka, enyhén só és bors. Add szelet sült sertéshús, majonéz és kapor.

A pita töltéshez

Óvatosan csavarja be a tekercset és szolgálja az asztalt. A házi készítésű sáfrányos sáfrány elfogyasztása készen áll!

Fel kell pita kenyeret feltölteni egy tekercsben

Finom shawarma az Ön számára!

Fotó ház shawarma sertéshús