Пилешки гърди с майонеза – най-простите и най-бързи, които можете да готвите от пиле. Палачинките са много вкусни и сърдечни.

Съставките

Пилешки гърди – 1 бр.

Майонеза – 3 бр.

Яйца от пиле – 1 бр.

Лук – 1 бр.

Чесън – 1 зъб

Брашно – 4-5 супени лъжици.

Пресен копър – 4 клонки

Сол, пипер – на вкус

Растително масло – 30 мл

  • 242 kCal
  • 20 мин.
  • 15 мин.

Процес на готвене

Днес искам да Ви предложа една много вкусна и много проста рецепта, която може да действа като пиленца – палачинки от пилешка гърда с майонеза. Много е лесно да готвите такива плява, освен това можете да подготвите запас, да го поставите в хладилника и да готвите свежи и вкусни палачинки за няколко дни. Можете да сервирате палачинки за чай, както и за картофи, капиши или зеленчукова салата. Като цяло, рецептата от категорията на прости и вкусни, като всички.

Подгответе всички изброени съставки.

Състав за пилешки гърди с майонеза

Пилешки гърди да се отделят от костите, премахване на кожата, разделяне на филета, след изплакване, суха, отрязани филм и мазнини части. Нарежете филетата колкото е възможно по-малко. Също така, филето може да бъде прекарано през месомелачка с голяма решетка.

Нарежете пилешкото филе

Лук луковица почистване и изплакване, след това ситно нарязан лук, можете също да използвате купата на миксера – кълца лук в купата на пасатора. Добавете лука към пилето. Поръсете чесъна и го прибавете към купата.

Сложете лука

Добавете майонезата към купата, шофирайте в едно голямо пилешко яйце.

Поставете майонезата и яйцето

Свеж копър се раздробява и добавя към всички съставки. Размесете добре всичко.

Поставете копър

Добавете пшеничното брашно към купата. Изсипете сол и черен пипер. Ремиксирайте всичко до хомогенност.

Добавете брашно

Загрейте тигана с растително олио, разстила се тестото с лъжица и пържени палачинки от пилешки гърди с майонеза от двете страни на червено. Готови палачинки могат да се сервират на масата.

За да изпържете палачинките

Бон апетит!

Рецепта за пилешки гърди с майонеза

Пилешки гърди и майонеза