Vitamin téli saláta, amely néhány perc alatt főzhető

Az összetevők

Rózsaszín – 250 g

Sárgarépa – 150 g

Pepper édes (kicsi) – 1 db.

Minden zöld

Növényi olaj – 2 evőkanál.

Szójaszósz – 1 evőkanál.

Cukor – csipet

Citromlé vagy ecet 5% – 2 evőkanál.

A chili szósz édes – kívánság szerint

  • 61 kCal
  • 15 perc.

Főzés

A tél kezdetével téli saláták, érlelés és melegítés visszatért az asztalhoz. Mindazonáltal néha a testhez valami könnyű és hasznos is szükséges.

A zöld retek sárgarépa saláta nagyon gyorsan és egyszerűen készül. Ez a fényes saláta diverzifikálja a vacsorát, amely tökéletesen illeszkedik bármely mellékételhez és húsételekhez.

Ehhez a legegyszerűbb összetevőkre van szükség. Az édes chili mártás saláta zöld retek, sárgarépa csípős, fokhagyma íz és édesség.

Hozzávalók a zöld retek saláta sárgarépa

A sárgarépa tiszta és csíkokra vágott. Az eset nagymértékben felgyorsíthatja a speciális rendsert vagy kombájnot. Adj hozzá egy csipet sót a sárgarépához, és jól itassa. Hajtsa be egy tálba.

Vágd le a sárgarépát

Az édes paprikát is vékony csíkokra vágják. Adjuk hozzá a borsot a sárgarépához.

Adj hozzá borsot

Ezután vágja a zöld reteket csíkokra. És bár sokkal puhább és szaftosabb, mint a fekete retek, nem minden ízlése az erőteljes tulajdonsága …

Vágja el a retek

Ezért öntsük a vágott retek forralt vizet, hozzáadva egy kanál citromlé vagy ecet. A víz megkóstolásához savanyúnak kell lennie. Hagyja a reteket 10 percig.

Öntsük a retek ecettel

Öltözködéshez keverje össze a szójaszózt, a növényi olajat, a chili szószot vagy a cukrot, a citromlevet vagy az ecetet. Az üzemanyagtöltés íze teljesen megelégedhet az édes és a savanyú ízléssel.

Bármely zöld finom apróra vágott. Van dzhusai, kapor és koriander. Jusai fokhagymás ízű, nagyon kellemes és különleges salátát ad a saláta számára.

Vágd le a zöldeket

Egy idő után nyomja meg a reticelt a vízből és keverje össze sárgarépával és paprikával. Add hozzá a zöldeket, és öntsük át az öltözködést. Hagyja, hogy a saláta néhány percig bekapcsolódjon, és azonnal szolgáljon.

Töltsd fel a tankolást

Zöld retek saláta sárgarépával készen áll.

Recept saláta zöld tésztából sárgarépával